fredag 12 februari 2010

Mamma Manna är olydig och ljuger för kronofogden

Fortfarande nikotinfri. Nu har abstinensbesvären lagt sig såpass att jag kan tänka igen, eller nästan i alla fall.Och som min oavlönade arbetsvecka börjar gå mot sitt slut, tänker jag unna mig att lätta på mitt onda samvete. Jag ljuger för Kronofogden. Eller snarare: jag undanhåller viktig privatekonomisk information från Kronofogden, så gott det nu går. Ännu värre: jag är så omoralisk och genomrutten att jag inte ens skäms för det.

Som skuldsatt är jag mer eller mindre fredlös. Min egen bedömning av vad jag kan betala, eller rättare sagt inte kan betala, är helt oväsentlig. Som ekonomisk varelse är jag omyndigförklarad och tilldelad Kronofogdemyndigheten som förmyndare. Genom betalningsanmärkningarna är jag officiellt svartlistad och förhindrad att ingå avtal som alla andra vuxna människor kan ingå, och den dag jag får pengar igen, kommer myndigheten och tar dem. Helt korrekt, för det är självklart att jag ska betala, och Kronofogden agerar enligt sitt uppdrag:

"En god betalningsvilja ska upprätthållas i samhället och företeelser som kan leda till överskuldsättning ska motverkas. Medborgare och företag ska ha förtroende för Kronofogdemyndighetens verksamhet och det ska vara lätt för medborgare och företag att göra rätt för sig."

Det innebär i praktiken att jag får moderlig hjälp och stöd att göra rätt för mig genom utmätning. Nu äger jag inget av värde, eller jo, några aktier i min egen arbetsplats som i nuläget är värda ...ingenting. Firman går uselt och om jag så skänker den till kompanjonen är den omkull på mindre än en timme, för det går på bara viljan. Jag kan inte ta ut någon lön just nu, ännu mindre sälja eländet innan jag fått det på fötter. Om det vänder, om, kan jag be kompanjonen lösa ut mig eller sälja min del, betala lite skulder och börja om från början som löntagare, men det är en annan historia.

Alltså. Inga pengar finns att hämta genom försäljning av mina ägodelar, såvida den verkställande myndighetens tjänstemän inte drabbas av någon hjärninfarktsliknande åkomma och börjar riva i mitt hem efter förbrukningsvaror som kan avyttras, gamla mjölkglas och liknande som kanske kan generera intäkter vid en auktion. Glasen skulle nog se bra ut i statistiken, men vad ska lilla Mannan dricka mjölk ur sen då?

Nästa alternativ för att hjälpa mig upprätthålla min goda betalningsvilja, enligt uppdrag, blir då löneutmätning. Kronofogden räknar ut hur mycket av min lön jag får behålla, det kallas förbehållsbelopp. För mig blir det min bostadskostnad plus det som kallas ett normalbelopp, och Kronofogden tar resten av pengarna för att portionera ut till bland andra CSN, Skatteverket, Radiotjänst och Bonniers Bokklubb. När jag nu inte kan ta ut någon lön för tillfället, är detta inget direkt bekymmer för vare sig myndigheten eller mig, men den dag jag kan ta ut lön igen blir jag oundvikligen djupt osams med Kronofogden. Det beror på två saker: dels får KFM inte bry sig om hur mycket jag kan handla mat för på årsbasis, och dels ligger det inte i KFM´s uppdrag att se till mitt behov av en ekonomisk buffert. KFM ska mäta ut allt som går att mäta ut. Jag får som skuldsatt inte ha någon ekonomisk buffert. Smaka på den....

Såhär är det: först och främst beräknar KFM mina inkomster från månad till månad. Det betyder att det inte spelar någon roll om jag från februari till maj har tvingats låna pengar av vänner eller sms-låneföretag för att klara mina utgifter. Får jag ut en hel lön i juni, så ska KFM genast ta sin bit av kakan, och att jag släpar med privata lån som måste betalas tillbaka kommer man inte att ta hänsyn till vid beräkningen av utmätningsbart belopp. Inkomsten mäts bara från en månad till en annan, och då är det likgiltigt om jag en stor del av året tjänat alldeles för litet, det ska mätas ut direkt i alla fall. Det finns alltså inget golv i utmätningen, ingen "lägre än såhär kan du inte sjunka"-nivå. Med det skrivet, har jag klargjort att jag tänker göra mitt bästa för att KFM inte ska få reda på när jag får en hel lön nästa gång. Jag kommer inte ringa och prata med dem, förrän jag fått in så mycket att jag på årsbasis kan påstås ha en skälig levnadsstandard motsvarande vad jag skulle haft vid vanlig löneutmätning, i alla fall på pappret. Så hinner jag lösa in ett par småskulder på eget initiativ också, om det händer, för så snålt som jag lever nu är det knappt möjligt att dra sig fram. Naturligtvis handlar detta om att jag driver min egen försörjning i företaget: vore jag en vanlig anställd som fått gå från jobbet och saknade a-kassa, så fick jag väl socialbidrag i alla fall. Nu är jag egenföretagare, och saknar därmed skydd och rättigheter. Och systemet är inte alls utformat för att hindra människor med betalningsanmärkningar från att driva företag, nej?

Komplikation nummer två: jag får inte ha någon ekonomisk buffert, för jag har skulder. Som skuldsatt med utmätning hängande över sig, får man aldrig ha tillgång till pengar utöver det som ska täcka de behov man har för exakt en månad framåt i tiden. Alltså: du har utmätning på din lön, och får behålla så mycket att du kan betala ditt boende samt naturligtvis det så kallade normalbeloppet som ska täcka mat, kläder, tv-licensen och så vidare. Kronofogden har fått sin bit av din lön genom utmätningen, och de pengar som är kvar får du göra vad du vill med, tror du. Inte! För om du sparar en del av pengarna, om du till exempel måste lägga undan några hundralappar varje månad för att kunna betala bredbandsavin som kommer en gång i kvartalet, så kan du bli av med dem också. Bara låt pengarna stå kvar på bankkontot, så är de fullt utmätningsbara för Kronofogden oavsett om de kommer ifrån ditt normalbelopp eller inte. Då räknas de nämligen plötsligt som bankmedel, alltså som en ekonomisk buffert istället för medel avsatta för din omedelbara överlevnad, och så är de lovligt byte för Kronofogdemyndigheten om du så svälter ihjäl på kuppen. Eller inte kan betala tv-avgiften eller bredbandet, så att ännu en eller ett par räkningar går till....Kronofogden. Samma sak om KFM ser att du som skuldsatt företagare har pengar stående på ditt skattekonto i väntan på att de ska dras. Boff, så är pengarna utmätta och du är i praktiken försatt i konkurs.

När jag nu är i erkännartagen... förra fredagen kom mina pengar. Eller rättare sagt: förra fredagen kom en peng från en organisation jag haft privata affärer med tidigare, som hade noterat att jag fått en för liten peng av dem tidigare och ville kompensera mig för det. Väldigt snällt. Jag hade diarré från måndagen då brevet kom, till fredag klockan 00.12 då jag äntligen fick ut pengarna ur bankautomaten. Enligt lagen om alltings jävlighet borde organisationen ifråga ha meddelat Kronofogden att jag skulle få en extra utbetalning, och då borde Kronofogden ha lagt beslag på pengarna innan jag fick dem till kontot, men av någon anledning valde vår herre att se till mig som liten är och så fick jag pengarna i näven istället. Klockan 00.12 på fredag natt då, för det vågar ingen jävel låta dem stå kvar till klockan 07.00 på morgonen på väg till kontoret, ifall någon Kronofogdeanställd är koffeinpigg och kan lyckas utmäta dem ifrån bankkontot. Väninnan A gapskrattade när jag berättade för henne om min nattliga promenad ner till automaten i city "...elva grader kallt och djup snö och rånrisk mitt i natten, och alldeles för snål är du för att ta en taxi... du är inte KLOK!" Nej, men pengar är pengar är pengar och jag måste ju ha dem, eller hur?

I skrivande stund har jag ungefär tjugotre kronor på mina konton. Jag har nästan två hyror liggande i ett kuvert på annan ort. Om Kronofogden frågar mig om jag vet när jag kommer kunna ta ut en hel lön nästa gång, kommer jag att säga "Nää, det blir att svälta, jag tar sms-lån nu" och så tänker jag se riktigt korkad ut, och kommer de tillbaka igen efter tre månader och undrar hur jag kan betala hyran fast jag inte har någon lön kommer min bästa kompis ställa sig upp och vittna om hur mycket pengar hon lånat ut till mig. Inte för att KFM bryr sig om våra affärer, utan för att jag ska slippa bli anklagad för att arbeta svart också, och skönstaxerad på det. För det skulle ingen tro på hur jag har det, det vidhåller jag.

Hittills i februari har jag inte släppt ifrån mig mer än 678,50, varav 379,50 har gått till matvaror därhemma. Detta eftersom jag så väl vet att efter solsken kommer regn, och även om jag blir utan inkomst en tid så måste hyra och mat betalas, framförallt som jag har ett barn därhemma. Min oärlighet garanterar att jag som förälder kan tillgodose lilla Mannans behov av tak över huvudet. Det är min plikt som förälder att skydda mitt barn, och allt annat vore oansvarigt av mig. Bedrägeri mot Kronofogden? Jaa! Undanhållande av medel som kunde gått till mina borgenärer? Jaa! Ångrar jag mina synder? Nej!! För jag är mamma i första hand, skuldsatt i andra. Om det gör mig till en dålig samhällsmedborgare, en samvetslös lögnhals och bedragare, så är jag väl det då.



- Vill du veta vad du skulle få behålla, om Kronofogden en vacker dag kom och ville ha en bit av dig?

hit, utan att passera Gå, och ta för Guds skull inte ut några fyratusen kronor på vägen!

75 kommentarer:

  1. Håller fullständigt med dig. Det är bara så bra skrivet. Problemet är bara att man kan tro du kopierar min familjs livssituation. Så här lever vi varenda dag, vecka, månad, m.m. Hur länge till vet jag inte hur vi klarar det. Men det går på något sätt. Hoppas bara att CSN tar hänsyn till vår överklagan. Då kan man låna av grabben!

    SvaraRadera
    Svar
    1. vi erbjuder alla typer av lån
      vi har ett lån till dig idag maila oss: remy.credit111@gmail.com via e-post: remy.credit111@gmail.com
      Hej Behöver du ett snabbt lång- eller korttidslån med en relativt låg ränta så låg som 1%? Vi erbjuder företagslån, personliga lån, bostadslån, autolån, studielån, skuldkonsolideringslån etc. oavsett din kreditvärdighet.
      Personliga lån (säkra och osäkra)
      Företagslån (säkra och osäkra)
      Konsolideringslån och många fler.
      Kontakta oss för mer information om låneerbjudande så löser vi ditt ekonomiska problem du har ditt lån inom 6 -12 timmar. kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
      Vi har ett lån till dig lån väntar på dig här på vår e-post

      Radera
  2. Som vanligt ett fantastiskt inlägg. Keep up the good work!

    //Ulrika

    SvaraRadera
    Svar
    1. God dag från denna sida, Mrs. Flora Scott är en privat långivare. Vi erbjuder akuta jullån och privatlån till firandet av årets slut. så ta vara på denna möjlighet nu!!! om du är intresserad av ett brådskande lån av någon ekonomisk anledning eller någonsin, tveka inte att kontakta oss via (flora_scott@outlook.com) för mer information om denna lånetransaktion.
      vänliga hälsningar
      Fru Flora

      Radera
  3. Vet inte var i bloggen jag ska skriva detta. Men kära hustrun har fått jobb!! Dom ringde i em vid 15-tiden. Så lyckan är total. All slippa dessa 223kronorsdagar är härligt. Men kronofogden blir ännu gladare. Men idag är vi glada!!

    SvaraRadera
  4. Gratulerar, Stewball!! Så oerhört härligt att läsa att det har vänt för dig och hustrun, eller för hela familjen för den delen!

    Ja, kronofogden kommer bli glad, men ni får garanterat mer att leva för när hon har en lön, än om ni ska dra er fram på 223kronorsstöd. Glöm nu inte att ta diskussionen med KFM när de ska beräkna ert förbehållsbelopp. Om hustrun har resor till arbetet, med flera kostnader i samband med fullgörande av tjänst, ska du se till att det tas med i beräkningen. Jag hör varje dag hur folk missar jobb för att de inte har pengar till busskort eller bensin nog att åka till jobbet. Låter inte klokt men är alldeles sant.

    SvaraRadera
  5. Du skriver jättebra. Och jag tycker jättesynd om dig! Hoppas att det blir bättre tider för dig och ditt företag!

    SvaraRadera
  6. Väldigt bra skrivet!

    Har suttit i samma sits men tack vare farsan o en bra bank så löste det sig. Tills nu !!!:-(

    Har underhåll på 5090 varje månad som jag inte klarar.
    Har i dagsläget en skuld till FK på drygt 15000.

    Det mest jävliga är att i oktober så här det gått 3 år och prickfri men som det ser ut nu så går allt åt helvete...ångest.

    Ha det bra o lycka till

    Uffe

    SvaraRadera
  7. Jag är Jeff Chandler med namn, jag vill använda detta medium för att varna alla lånesökare att vara mycket försiktig eftersom det finns scammers överallt. För några månader sedan blev jag ekonomiskt ansträngda och på grund av min desperation blev jag bluffad av flera online långivare. Jag hade nästan förlorat hoppet tills en vän av mig hänvisade mig till en mycket tillförlitlig långivare som heter Rev. Ben Davies (en gudfruktig man) som lånar mig ett lån på $ 65,000.00 under 72 arbetstimmar utan stress. Jag förklarar för företaget via post och allt de sa till mig var att gråta inte mer för att jag kommer att få mitt lån i deras företag och jag har också gjort rätt val att kontakta dem, jag fyllde i ansökningsblanketten och fortsatte med allt som begärdes Av mig och till min chock fick jag lånet, och jag lovar att dela detta utan att han vet, om du behöver någon form av lån, kontakta bara honom nu via: bendaviesloanfirm@yahoo.com, jag använder detta medium Att varna alla lånesökare på grund av helvetet passerade jag i händerna på dessa bedrägliga långivare. Han är snäll hjärta. (bendaviesloanfirm@yahoo.com).....................

    SvaraRadera
  8. Barry Jones lån plc, en legitim, ansedd och ackrediterad långivare. We deliver loans of all kinds in a very fast and easy way. Vi erbjuder både kommersiellt och affärslån av alla belopp, skuldkonsolidering, studielån eller någon form av lån som du väljer till 3% ränta. Intresserade personer bör komma tillbaka till oss på den här e-postadressen barryjonesloanplc@gmail.com Med följande information nedan:.

    Namn:
    Efternamn:
    Landa:
    Stad:
    ockupation:
    Permanent adress:
    Födelsedatum:
    postnummer:
    Sex:
    Telefonnummer:
    E-postadress:
    Civilstånd:
    Syftet med lån:
    Månadsinkomst:
    Antal Erforderligt lån:
    Lånets längd:

    SvaraRadera
  9. Uppmärksamhet:
    Letar du efter en REAL FINANCIAL LOAN COMPANY för att ge dig lån mellan 5.000 Euro och 5.000.000 Euro (för ett företag eller företagslån, personligt lån, bostadslån, billån, skuldkonsolideringslån, riskkapital, sjukvårdslån etc.)
    Eller har du blivit nekat ett lån från en bank eller finansinstitut på grund av en orsak eller den andra?
    Ansök nu och få ett verkligt finansiellt lån behandlat och godkänt inom 3 dagar.
    METODIST LIMELIGHT CO-OPERATIVE LOAN COMPANY, vi är en "internationellt ackrediterad lånegivare" som ger reella finansiella lån till personer och företag med låg ränta på 2% med ditt giltiga identitetskort eller ditt lands internationella pass för verifikation.
    Vårt lån Återbetalning startar 1 (Ett) år efter att du har fått ditt lån och återbetalningstiden varierar mellan 3 och 35 år.

    För omedelbar reaktion och bearbetning av ditt lån begärs inom 2 arbetsdagar,
    Kontakta oss direkt via detta email: methodistcooperativeloan@gmail.com


    Kontakta oss med följande information:

    Fullständiga namn:____________________________
    Belopp som behövs som lån: ________________
    Lånets längd: _________________________
    Syftet med lånet: ______________________
    Födelsedatum:___________________________
    Kön:_______________________________
    Civilstånd: __________________________
    Kontakt Adress:_______________________
    Stad / Postnummer: __________________________
    Land:_______________________________
    Ockupation:____________________________
    Mobiltelefon:__________________________

    Skicka din begäran om omedelbart svar på: methodistcooperativeloan@gmail.com

    Tack.
    Fru kathy hall
    Direktör.
    METODIST LIMELIGHT CO-OPERATIVE LOAN COMPANY
    E-post: methodistcooperativeloan@gmail.com

    SvaraRadera
  10. Att få ett legitimt lån har alltid varit ett stort problem För kunder som har ekonomiskt problem och behöver lösningar på det. Frågan om kredit och säkerhet är något som kunderna alltid är oroliga för när de söker lån från en legitim långivare. Men .. vi har gjort skillnaden i utlåningsindustrin. Vi kan ordna ett lån från intervallet $ 5.000.00 USD till $ 500.000.000.00 USD så låg som 3% intresse Vänligen svara genast på det här mejlet: billjohnson.loanfirm011@gmail.com

    Våra tjänster omfattar följande:

    Skuldkonsolidering

    Andra hypotekslån

    Business Loans

    Personliga lån

    Internationella lån

    Lån för alla slags

    Familjelån
    Vi finansierar småskaliga låneföretag, mellanhänder, småskaliga finansinstitut för att vi har obegränsad kapital. För mer information om att skaffa ett lån kontakta oss, vänligen svara genast på det här mejlet: billjohnson.loanfirm011@gmail.com


    Mr Bill Johnson

    SvaraRadera
  11. We are direct providers of Fresh Cut BG, SBLC and MTN which are specifically for lease, our bank instrument can be engage in PPP Trading, Discounting, signature project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, construction of Dams, Bridges, Real Estate and all kind of projects.

    We do not have any broker chain in our offer or get involved in chauffer driven offers. We deliver with time and precision as sethforth in the agreement. Our terms and Conditions are reasonable, below is our instrument description.


    DESCRIPTION OF INSTRUMENTS:
    1. Instrument: Bank Guarantee (BG/SBLC) (Appendix A)
    2. Total Face Value: Eur 1 MIN and Eur 5B MAX (Five Billion USD).
    3. Issuing Bank: HSBC, London or Deutsche Bank Frankfurt or any Top 25 WEB
    4. Age: One Year, One Day
    5. Leasing Price: 4% of Face Value plus 1% commission fees to brokers.
    6. Delivery: SWIFT TO SWIFT.
    7. Payment: MT-103.
    8. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days.


    All relevant business information will be provided upon request.

    Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing by providing you with yearly renewable leased bank instruments. We work directly with issuing bank lease providers, this Instrument can be monetized on your behalf for 100% funding: For further details contact us with the below information.

    Contact : Mr. Raymond Doison
    Contact Email: crusaderbroker.bgassurance@gmail.com
    skype:crusaderbroker.bgassurance@gmail.com

    SvaraRadera
  12. Mitt namn är Matilda Warren

    I mitt liv har jag aldrig sett en sådan perfekt skicklighet och teknik, jag har ett programmerat kort från Mr Divine och inom några dagar har jag gjort mycket pengar, jag tar normalt 2500 $ dagligen med detta kort gratis.

    Få ditt eget programmerade kort nu och betala endast för programvaran, ditt kort kommer att levereras via UPS.

    För att få ditt kort email: divinecardhacker@gmail.com för mer information eller whatsapp +16317433683

    Gud välsigne er alla

    SvaraRadera
  13. TESTIMONI PÅ HUR JAG HAR LÅN

    Avsluta dina ekonomiska bekymmer nu: Jag kan le den Gudskräckande mannen, som hade säkrat 95 000 euro och två av mina kollegor har också fått lån från den här mannen utan svårigheter. Jag råder dig att inte välja fel person, du kommer definitivt att ansöka om ett kontantlån för ditt projekt och varandra. Jag skrev det här inlägget, eftersom Mr Pendelis Wealth, fick mig att välsigna sina lån.
      Det är genom en vän att jag träffade den här ärliga och generösa gudfruktiga mannen som hjälpte mig att få denna fond att betala för ditt livs lån, du behöver ekonomisk hjälp, du är fast, har inte tillgång till bankkrediter eller inte i gynnar banken för att finansiera din konstruktion, fastighetsutveckling, utveckling av ditt företag, ditt eget företag, du måste ha sett och tjäna pengar, dålig kredit eller behöver pengar för att betala räkningar eller skulder. Därför rekommenderar vi att du åker dit, vänligen kontakta och träffa dig för de tjänster du ber om det. Kontakta addre pwloancompany484@gmail.com

    SvaraRadera
  14. VÄLKOMMEN TILL PATRICIA KINGSMAN patriciakingsman.loans2016@gmail.com vårt mål är att tillhandahålla utmärkt professionell service.

    Är du en affärsman eller kvinna? Har du någon ekonomisk röra eller behöver du pengar för att starta ditt eget företag? Behöver du ett lån för att starta ett trevligt småskaligt och medelstort företag? Har du en låg kreditpoäng och har det svårt att få kapitallån från lokala banker och andra finansinstitut?

    Våra lån är välförsäkrade för maximal säkerhet är vår prioritet. Vårt ledande mål är att hjälpa dig att få de tjänster du förtjänar. Vårt program är det snabbaste sättet att få det du behöver på ett ögonblick. Minska dina betalningar för att underlätta belastningen på dina månatliga utgifter. Få flexibilitet som du kan använda för alla ändamål - från semester, utbildning till unika inköp

    Vi erbjuder ett brett utbud av finansiella tjänster som inkluderar: personliga lån, skuldkonsolideringslån, affärslån, utlåningslån, hypotekslån, osäkrade lån, hypotekslån, avlöningsdagslån, studielån, kommersiella lån, billån, investeringslån, Utvecklingslån, förvärvslån, bygglån, med låg ränta på 2% per annull för individer, företag och företagsorgan. Få det bästa för din familj och äga ditt drömhus också med vårt allmänna låneprogram.

    VI ERBJUDAR ALLA LÅNTSLINJER - SÖK OM OTROLIGA LÅN.

    Kontakta oss för mer information: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Skriv tillbaka oss med låninformationen.

    LÅNGAREINFORMATION

    1) Fullständiga namn:
    2) Land:
    3) adress:
    4) Stat:
    5) Kön:
    6) Civilstånd:
    7) yrke:
    8) Telefonnummer:
    9) Månadsinkomst:
    10) Next of Kin:
    11) Lånebelopp som behövs:
    12) Lånetid:
    13) Syftet med lånet:
    14) Specifikt datum då du behöver lånet:

    Om du är intresserad av att få ett lån, vänligen skriv oss med lånekravet.
    Kontakta oss för mer information: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Med vänliga hälsningar,
    Fru Patricia Kingsman
    patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Vi ser fram emot att höra från dig ASAP

    Intresserade sökande ska kontakta oss via e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    SvaraRadera
  15. Jag heter fru Patricia Kingsman, vi är en ny legitim långivare för 2019 och vi gillar att hjälpa alla organ som behöver ekonomisk hjälp från 500 000,00 svenska kronor och 5 000 000,00 svenska kronor och vi ger också ut lån i euro och pund över det så om du behöver hjälp vänligen skicka ett e-postmeddelande till oss: patriciakingsman.loans2016@gmail.com så att din lånetransaktion kan ske nu kommer du att vara med ditt lån de kommande 8 timmarna, det är en snabb överföring och är säker utan försening . Så e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com om du är intresserad

    E-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    SvaraRadera
  16. VI ERBJUDAR ALLA LÅNTSLINJER - SÖK OM OTROLIGA LÅN.

    Är du en affärsman eller kvinna? Har du någon ekonomisk röra eller behöver du pengar för att starta ditt eget företag? Behöver du ett lån för att starta ett trevligt småskaligt och medelstort företag? Har du en låg kreditpoäng och har det svårt att få kapitallån från lokala banker och andra finansinstitut? Intresserade sökande bör kontakta oss via e-post: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Våra lån är välförsäkrade för maximal säkerhet är vår prioritet. Vårt ledande mål är att hjälpa dig att få de tjänster du förtjänar. Vårt program är det snabbaste sättet att få det du behöver på ett ögonblick. Minska dina betalningar för att underlätta belastningen på dina månatliga utgifter. Få flexibilitet som du kan använda för alla ändamål från semester, utbildning, unika inköp. Intresserade sökande ska kontakta oss via e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Vi erbjuder ett brett utbud av finansiella tjänster som inkluderar: Affärsplanering, Finansiering av kommersiell utveckling och fastigheter, Fastigheter och inteckningar, Skuldkonsolideringslån, Affärslån, Privata lån, Hemfinansieringslån med låg ränta på 2,00% per annull för individer, företag och företagsorgan. Få det bästa för din familj och äga ditt drömhus också med vårt allmänna låneprogram. Intresserade sökande bör kontakta oss via e-post: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    VI ERBJUDAR ALLA LÅNTSLINJER - SÖK OM OTROLIGA LÅN.

    Kontakta oss för mer information: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Skriv tillbaka oss med låninformationen.
    - Fullständigt namn:
    - Lånebelopp som behövs:
    - Lånetid:
    - Lånets syfte:
    - Stad / land:
    - Telefon:
    - Hur hörde du talas om oss:

    Om du är intresserad av att få ett lån, vänligen skriv oss med lånekravet. Kontakta oss för mer information: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Med vänliga hälsningar,
    Fru Patricia kingman

    Vi ser fram emot att höra från dig ASAP

    Intresserade sökande ska kontakta oss via e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    SvaraRadera
  17. Hälsningar..
    Kontakta oss för ditt säkra och osäkrade lån till en räntesats på 2%
    ........................................

    Påverkar svårigheten med ekonomin dig i år? Om ditt svar är ja, behöver du ett lån. Jag är fru Patricia Kingsman, ägaren till ett utlåningsföretag. Vi erbjuder säkra och säkra lån till en ränta på 2%.

    * Är du ekonomiskt pressad?
    * Söker du pengar för att betala krediter och skulder?
    * Söker du finans för att starta ditt eget företag?
    * Behöver du privata eller affärslån för olika ändamål?
    * Söker du lån för att genomföra stora projekt?

    Om du har något av ovanstående problem kan vi hjälpa dig men jag vill att du ska förstå att vi ger ut lån till en ränta på 2%.

    * Låna allt upp till 95 000 000 svenska kronor.
    * Välj mellan 1 till 20 år att återbetala.
    * Välj mellan månatlig och årlig återbetalningsplan.
    * Flexibla lånevillkor.
    Vänligen om du är intresserad, kom tillbaka med oss ​​via den här e-postadressen: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Vi lovar 100% garanti för att du får ditt lån i slutet av denna lånetransaktion. Det finns ingen säkerhetskontroll, ingen kreditkontroll

    Hälsningar
    Patricia Kingsman
    Patricia Kingsman låneföretag

    SvaraRadera
  18. Uppmärksamhet

    Vi är en finansiell konsult som hanterar internationella finanser för alla mängder bankinstrument. Vi har tillgång / kontakter att höja från $ 10 tusen till $ 500 miljoner dollar, med vårt företag (Patricia Kingsman låneföretag) och andra TOP PRIME AA-BANKER som Bank of America, HSBC, Lloyds, Wells Fargo, de bästa bankerna för SBA-lån etc. .

    Känn dig fri att engagera våra hyrda anläggningar i handelsprogram, projektfinansiering, förbättring av kreditlinjen, företagslån (företagslån eller affärsutvidelselån) och många fler.

    Vi har tillhandahållit över en miljard dollar i affärslån till över 17 000 företagare precis som du. Vi använder vår egen utsedda riskteknologi för att ge dig rätt affärslån så att du kan växa ditt företag. Våra tjänster är snabba och pålitliga, lån godkänns inom 24 timmar efter framgångsrik ansökan. Vi erbjuder lån från ett minimumintervall på $ 10.000 till högst 500 miljoner dollar.

    Känner du dig själv i lite problem med obetalda räkningar och vet du inte vilken väg du ska gå eller vart du ska vända dig? Vad sägs om att hitta ett välrenommerat skuldkonsolideringsföretag som kan hjälpa dig att minska den månatliga avbetalningen så att du får överkomliga återbetalningsalternativ samt utrymme att andas när det gäller slutet av månaden och räkningar måste få betalt? Patricia Kingsman låneföretag är svaret. Minska dina betalningar för att underlätta belastningen på dina månatliga utgifter. kontakta oss via e-post (patriciakingsman.loans2016@gmail.com)

    Förmedlare / konsulter / mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I full förtroende kommer vi att arbeta tillsammans till förmån för alla inblandade parter. Håll inte dina ekonomiska problem för dig själv för att du inte ska bli skuldmästare eller finansiell stress upp, varför du måste kontakta oss snabbt för en lösning på dina ekonomiska problem. Det kommer att vara en stor glädje för oss när du är ekonomiskt stabil.
    E-posta oss via: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Hälsningar
    Fru Patricia Kingsman
    E-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Motto: Vi erbjuder de snabbaste och pålitliga finansiella tjänsterna

    SvaraRadera
  19. Hej alla,

    Välkommen till framtiden! Finansiering görs enkelt med Patricia Kingsman låneföretag.

    Har du letat efter finansieringsalternativ för dina nya affärsplaner, söker du ett lån för att utöka ditt befintliga företag, befinner du dig i lite problem med obetalda räkningar och du vet inte vilken väg du ska gå eller vart du ska vända sig till? Har du blivit avvisad av dina banker? Patricia Kingsman låneföretag. säger JA när dina banker säger NEJ. Kontakta oss då vi erbjuder finansiella tjänster till en låg och prisvärd ränta på 2% för lån och kortfristiga lån (säkerställd och osäkrad). Intresserade sökande bör kontakta oss för ytterligare förvärv av lån.

    Tjänsterna inkluderar:

    * Billån
    * Hemlån
    * Lastbilslån
    * Inteckningslån
    * Skuldkonsolideringslån
    * Affärslån
    * Personligt lån
    * Studielån.

    Med Patricia Kingsman låneföretag. du kan säga adjö till alla dina finansiella kriser och svårigheter eftersom vi är certifierade, pålitliga, pålitliga, effektiva, snabba och dynamiska.
    E-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Hälsningar,
    Fru Patricia Kingsman

    SvaraRadera
  20. Vi är en finansiell konsult som hanterar internationella finanser för alla belopp av bankinstrument. Vad sägs om att hitta ett välrenommerat skuldkonsolideringsföretag som kan hjälpa dig att minska den månatliga avbetalningen så att du får överkomliga återbetalningsalternativ samt utrymme att andas när det gäller slutet av månaden och räkningar måste få betalt? Patricia Kingsman låneföretag (patriciakingsman.loans2016@gmail.com) är svaret. Minska dina betalningar för att underlätta belastningen på dina månatliga utgifter. Känn dig fri att anlita våra hyrda anläggningar eftersom vi har gett över 2 miljarder dollar i affärslån till över 25 000 företagare precis som du. Vi använder vår egen utsedda riskteknologi för att ge dig rätt affärslån så att du kan växa ditt företag. Våra tjänster är snabba och pålitliga, lån godkänns inom 8 timmar efter framgångsrik ansökan.

    * Personliga lån
    * Skuldkonsolideringslån
    * Studielån,
    * Lastbilslån
    * Billån
    * Fastighetslån
    * Refinansieringslån
    * Skuldkonsolideringslån
    * Utbildningslån
    * Jordbrukslån
    * Företagslån
    * Företagslån

    Vi erbjuder lån från ett minimumintervall på 5000 till högst 500 miljoner, Patricia Kingsman låneföretagstjänster ger dig lån med en överkomlig ränta på 2% och låneperiod på 1 till 20 år för att betala tillbaka lånet (säkert och utan säkerhet ). Vårt mål är att tillhandahålla utmärkta professionella finansiella tjänster. Förmedlare / konsulter / mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I full förtroende kommer vi att arbeta tillsammans till förmån för alla inblandade parter. Håll inte dina ekonomiska problem för dig själv för att du inte ska bli skuldmästare eller finansiell stress upp, varför du måste kontakta oss snabbt för en lösning på dina ekonomiska problem. Det kommer att vara en stor glädje för oss när du är ekonomiskt stabil ..
    E-posta oss via: patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    Med vänliga hälsningar,
    Fru Patricia Kingsman.

    Vi är certifierade och erbjuder snabba och pålitliga tjänster ...

    SvaraRadera
  21. Hej alla, jag heter Fredrik Lennart Andreas och jag är från Stockholm, jag har varit på internet och jag har hört folk säga att de har blivit bedrägliga tidigare och jag behöver snabbt ett lån så jag var rädd att ansöka om ett lån online-sak jag såg 3 personer vittnar om fru Patricia Kingsman låneföretag att de kom dit lån från henne jag har aldrig ansökt om ett lån tidigare och jag var så rädd att jag kommer att bli lurad men jag trodde vad folket säger och ansöker från det låneföretaget och allt var bra och de sa till mig att skicka överföringsavgiften som kommer att användas för att överföra mitt lån när de berättade för mig att jag var så rädd att det var en bedrägeri så jag satte mig ner och jag tänkte på det och jag kom tillbaka till dem och berättade för dem Jag har aldrig gjort det förut men fru Patricia Kingsman sa att jag borde lita på dem att de kommer att hjälpa mig så jag gjorde det och jag gick för att skicka avgiften som de sa att jag skulle skicka för överföring av mitt lån just idag fick jag en varning från ryggen att det finns pengar y på mitt konto. Idag är jag väldigt glad att jag aldrig har blivit lurad tidigare och jag fick mitt lån en gång så nu är jag lycklig och jag och min familj kommer att bli lyckliga också så alla som behöver ett lån bör ansöka från det här företaget utan att ha blivit lurade eftersom hon är verklig och stor och jag ber att Gud ska fortsätta att använda henne för att hjälpa människor där lån. Hennes postadress är patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    Än en gång förblir jag Fredrik Lennart Andreas

    SvaraRadera
  22. Hej alla

    Jag heter Nathalie Jasmine, jag kommer från Sverige och bor i Stockholm. Jag har letat efter ett lån på nätet och allt jag får är bedragare men jag hittade det här låneföretaget som heter Patricia Kingsman låneföretag och jag har sett att människor online vittnar om det goda gärningar så jag bestämde mig för att försöka om jag skulle bli glad igen så jag ansökte om ett lån på 350 000,00 euro och lånegivaren fru Patricia Kingsman försäkrade mig att om 8 timmar kommer mitt lån att vara på mitt bankkonto så idag som jag var arbetar jag såg min bank skrev mig ett meddelande om att det finns några pengar på 350 000,00 euro på mitt konto och jag tackar Patricia Kingsman eftersom hon är verklig så om du behöver något online-lån så snäll inte som jag ansöker från detta företag eftersom hon är enda verkliga företag som ger lån online. Deras e-postadress är patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    SvaraRadera
  23. Mitt namn är Cornelia Thea Emelie, jag är från Sverige och bor i Göteborgs stad. Jag vill använda den här tiden för att skriva till internet att jag just har fått mina lånefonder på 5 miljoner svenska kronor från det här företaget som heter Patricia Kingsman låneföretag på först trodde jag inte vad folk sa på internet men jag bestämde mig för att försöka och jag ansökte om lånet för två dagar sedan och jag fick precis ett samtal från min bank om att det finns summan på 5 miljoner svenska kronor på mitt konto och omedelbart Jag fick en varning från min bank Patricia Kingsman låneföretag ringde mig och frågade mig om jag har fått mitt lån och jag sa till dem så de sa att jag borde ta med fler människor till företaget om någon behöver ett lån så om du verkligen behöver ett lån detta är företaget att tillämpa från de är riktigt bra och jag tror nu att det finns ett riktigt låneföretag som ger lån och det företaget är Patricia Kingsman låneföretag så om någon av er behöver ett brådskande lån och det är viktigt detta är den rätta företag att ansöka från. Deras e-postadress är patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    Slutligen är jag riktigt glad och kan starta mitt eget företag nu. Tack än en gång Patricia du är jättebra och Gud välsigne dig och ditt företag.

    SvaraRadera
  24. God dag Jag heter Alexander Ludvig Leo jag är från Sverige det här företaget Patricia Kingsman folk pratar om är verkligt jag ville aldrig ha ett lån men jag sa bara att jag skulle prova det här företaget och se om vad folk säger är sant och jag ansökte om lån från dem igår och jag har just fått mitt lån idag från Patricia Kingsman låneföretag någon om du läser detta meddelande och du behöver ett lån ansöka från detta företag eftersom de kommer att hjälpa dig det här företaget är det enda företaget som erbjuder verkliga lån online. Lånet jag använde från dem var $ 75 000,00 dollar och på 8 timmars tid fick jag mitt lån så mina vänner får inte luras om du behöver ett riktigt lån detta är rätt företag att ansöka från. Om du är intresserad av det lån är deras mailadress patriciakingsman.loans2016@gmail.com och deras whatsapp-nummer är +1 (903) 378-6704.

    SvaraRadera
  25. Hej alla

    Jag är Noah Benjamin Sixten och kommer från Malmö Sverige. Jag letade efter ett online-lån och jag var väldigt rädd att jag aldrig har ansökt om ett lån tidigare och jag sökte väldigt bra och sökte efter ett riktigt företag där jag hittade ett företag som heter Patricia Kingsman jag tittar och jag såg vad folk sa om detta företag det var sant jag bestämde mig för att ansöka om ett lån från företaget och jag behövde ett lån på 150 000,00 euro för att starta ett företag när jag ansökte hon berättade för allt jag behövde göra jag gjorde det och hon försäkrade mig att om 8 timmar skulle jag gå för att vara med mitt lån sa jag okej och jag väntade på exakt 8 timmar då jag får mitt lån från det här företaget eftersom jag skriver detta nu har jag aldrig blivit bedrägeri förut och det här företaget är fantastiskt jag har hört folk prata om bedrägerier men jag har aldrig blivit lurad tidigare och jag tackar Gud för det. Så alla om du behöver ett riktigt lån är detta rätt företag att ansöka från de kommer att hjälpa dig och den tid de säger att du kommer att få ditt lån som är exakt när du kommer att få ditt lån. Jag måste bara skriva detta meddelande till alla så att du inte ansöker om ett lån från fel företag om du behöver ett riktigt lån, kontakta detta företag så blir du lycklig. Deras e-postadress är patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    SvaraRadera
  26. My name is William Charlie Isak Alfred. I am from Uppsala Sweden i want to write to the internet that if you need a real loan Patricia Kingsman is the real loan company that gives loan i applied for a loan from this company last week Friday and i just received my loan from them today so everyone if you need a real loan without been scammed this is the right company to apply from thus company is truly great and they are real so many people that have been scammed if you need a loan without being scammed this is the real company that gives loans i applied for a loan from this company Patricia Kingsman and i received my loan today so anyone around the world if you need a true loan locate this company and be rest assured that this company is going to put a smile to your face. the company can be contacted via mail or whatsapp their mail address is patriciakingsman.loans2016@gmail.com and there whatsapp number is +1 (903)378-6704. Thanks to anyone that will read this message this company does not know am doing this am only doing it for people in need of a real loan to be safe.

    SvaraRadera
  27. Jag heter Ellinor Tindra Novalie och jag kommer från Sverige och bor i en liten stad i Norrköping. Har letat efter ett lån på nätet eftersom jag inte kan få ett lån från min bank och har bara hittat människor som lurar mig av mina pengar. Förra veckan blev jag lurad av ett låneföretag och Gud vet att jag var redo att avsluta mitt liv, men jag sa till mig själv låt mig försöka se om jag ser ett ärligt företag som var redo att hjälpa dig. Så jag slog mig ner och letade efter ett företag och jag läste så många bra kommentarer om detta företag Patricia Kingsman och jag sa låt mig ansöka och se om jag kommer att ha tur som andra människor jag var rädd men jag gav mig en chans och jag ansökte för ett lån på 80 000,00 euro förklarade jag för detta företag att jag har blivit bedrägeri och de sa till mig att inte oroa mig för att de kommer att hjälpa dig att de har hjälpt så många människor från mitt land tidigare. Så jag gav detta företag en chans och de försäkrade mig att om 8 timmar skulle jag vara med mitt lån trodde jag inte men jag väntade på mitt lån. På exakt 8 timmar fick jag en varning från ryggen om att mitt konto har krediterats 80 000,00 euro. Allt tack till Patricia Kinsgman är det här företaget som Gud skickade. Och jag lovade mig själv att jag kommer att vittna om detta företag om hur de hjälpte mig detta företag vet inte att jag gör det nu när jag berättar för människor på internet hur de hjälpte mig så alla om du behöver ett riktigt lån är Patricia Kingsman här för att hjälpa dig inte luras av falska människor som klamrar sig att vara långivare. Jag har nästan glömt att du bara kan kontakta detta företag via mail eller whatsapp och deras kontaktuppgifter är patriciakingsman.loans2016@gmail.com whatsapp är +1 (903) 378-6704. Detta företag är verkligt och sant, så alla som läser detta meddelande och du är intresserad kontakta detta företag eftersom de är de enda som kan hjälpa till att lösa dina problem.

    SvaraRadera
  28. Jag heter Amanda Hanna Ida och är från Stockholm i Sverige. Jag har just fått mitt lån från Patricia Kingsman låneföretag just nu och jag har hört talas om det här företaget och jag trodde att det var ett falskt företag men nu är jag så glad att företaget hjälpte mig och 100% detta företag är verkligt så alla som behöver ett lån detta är rätt företag att ansöka från och med nu ansökte jag om ett lån för min verksamhet på 250.000,00 Euro och detta företag hjälpte mig utan dröjsmål jag är så glad att jag vittnar om detta företag eftersom Jag såg andra människor göra det och jag är glad att vara bland de människor som delar vittnesbörd om hur detta företag hjälpte mig så alla om du behöver ett riktigt lån är din hjälper här. deras kontaktinformation är patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    SvaraRadera
  29. My name is Viggo Folke Hjalmar Aron I am from Gothenburg Sweden. I want to use my little time to write to the internet to people in need of a real loan that if you need a loan without getting cheated Patricia Kingsman is the right company to apply from i am a teacher of Mathematics and English and i was cheated 2 time by a fake company who clam to be lenders but i no longer worry because Patricia Kingsman has already helped me so if you need an urgent loan to do anything this company is going to put a smile to your face i have also introduced most of my friends to this company and only 2 of my friends told me they have received there loans already one of my friend received a loan of $500,000.00 US dollars and the other of my friend received the sum of 95,000.00 GBP Pounds so anyone in need of an online loan apply from this company and you will be happy no doubt about that because this company is really helpful and God will continue to use them to help people in need of a loan. If you need an online loan apply from this company and contact them via this means email address patriciakingsman.loans2016@gmail.com and also you can contact them via Whatsapp +1 (903)378-6704. Regards to anyone who reads my messages.

    SvaraRadera
  30. Goddag allihop

    Jag heter Jonathan Matteo Wilmer, jag är från Sverige och jag vill använda den här lilla tiden jag måste rita till internet att om du behöver ett riktigt och legitimt lån är Patricia Kingsman rätt företag att ansöka från jag blev lurad av 2 företag jag ansökte för ett lån från och Patricia Kingsman var det tredje företaget jag ansökte från fick jag mitt lån från Patricia Kingsman låneföretag på mindre än 8 timmar eftersom företaget berättade för mig så att alla som behöver ett online-lån utan att få bedrägeri ansöker från Patricia Kingsman ans vara säker på att du kommer att vara nöjd med detta företag. Du kan bara kontakta detta företag via e-post eller whatsapp e-postadress är patriciakingsman.loans2016@gmail.com Whatsapp +1 (903) 378-6704. Hälsningar till alla som läser detta meddelande över hela världen.

    SvaraRadera
  31. Hälsningar till alla mitt namn är Henry Vilgot och jag är från Sverige och jag har hört talas om att folk vittnar om detta företag som heter Patricia Kingsman och det är min första gång jag ansöker om ett lån på nätet. på internet men efter att jag läst så många vittnesmål om detta företag bestämde jag mig för att prova och ansöka om ett lån från det här företaget som heter Patricia Kingsman låneföretag jag var i behov av pengar och jag behövde ett lån på $ 200.000,00 US dollar . Så jag ansökte och fick höra vad jag skulle göra, jag var rädd men jag gav företaget en chans att hjälpa mig och de försäkrade mig att om mindre än 8 timmar skulle jag få mitt lån på mitt konto. Jag trodde aldrig men jag väntade på mindre än 8 timmar då jag fick ett samtal från min bank om att ett belopp på $ 200.000,00 var på mitt konto och omedelbart ringde min bank mig jag kontaktade företaget och meddelade dem att jag har fick mitt lån och idag är jag glad. Så om du stötte på mitt meddelande och du läser det och du behöver ett legitimt lån ansöka från detta företag och vara säker på att du kommer att vara nöjd med det här företaget tror jag att det här företaget är Gud skickat och jag ber de håller kvar och fortsätter att hjälpa människor . Kontakta detta företag via e-postadress patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    SvaraRadera
  32. Allt tack till Patricia Kingsman för att ha hjälpt mig med mitt lån efter att ha blivit svindlat 6 gånger av falska människor som klamrar till att vara lånegivare.

    Jag heter Kerstin Margareta Elisabeth är från Sverige och bor i Stockholm. För en månad sedan sökte jag efter ett online-lån och jag såg olika lånegivare på internet och med några falska vittnesmål och jag ansökte från dem och allt jag fick var bedragare jag applicerade mer än 6 företag och jag blev lurad hela vägen. Så jag gav upp hoppet tills jag bestämde mig för att kontrollera igen om jag skulle hitta hjälp när jag sökte och jag slog mig ner för att leta efter ett legitimt låneföretag. Jag hittade detta företag som heter Patricia Kingsman låneföretag. Jag såg många vittnesmål som folk kommenterar om henne men eftersom jag blev lurad hårt tänkte jag att det var en bedrägeri men jag gjorde vad jag blev ombedd att göra och jag väntade på mitt lån och fru Patricia Kingsman berättade för mig om mindre än 8 timmar du skulle vara med mitt lån säkert trodde jag inte för jag trodde att det också var en bedrägeri så den dagen var det natt i Sydafrika och jag sov av boet morgonen när jag vaknade fick jag en varning från min bank om att det finns pengar på mitt konto och omedelbart ringde jag min bank till bekräfta och bankhandlaren sa till mig att komma till banken omedelbart och jag gick omedelbart banken öppnade när bankchefen kontrollerade mitt konto såg vi ett belopp på $ 135.000,00 USD som är amerikanska dollar och jag förklarade för min chef att jag ansökte om ett lån online och min bank chefen var chockad om det fortfarande fanns ett riktigt och legitimt låneföretag på nätet jag är så glad allt tack vare Patricia Kingsman jag bestämde mig för att skriva på internet eftersom jag såg andra människor göra det och vittna om det här företaget och det är därför jag publicerar detta meddelande online för alla som behöver ett lån även om du har blivit lurad innan du ansöker från detta företag och vara säker på att detta företag inte kommer att låta dig. Mina hälsningar till alla som läser mitt meddelande och du kan kontakta detta företag via mail patriciakingsman.loans2016@gmail.com de använder också Whatsapp som numret är +1 (903) 378-6704. Återigen min hälsning till alla som läser mitt meddelande och jag ber att du är lycklig som jag är idag med detta företag eftersom jag tar med fler människor till detta företag för att hjälpa.

    SvaraRadera
  33. Hälsningar alla eller någon mitt namn är Edward Daniel jag är från Västerås Sverige jag har hört talas om detta företag som heter Patricia Kingsman att de hjälper människor med lån över hela världen jag sökte en gång ett lån online och jag blev lurad av 2 företag som var falskt och efter den tiden trodde jag aldrig på att ett bra låneföretag kunde komma från internet. Jag trodde att alla av dem var ett bedrägeri tills jag hittade det här företaget som heter Patricia Kingsman låneföretag. hittar inte detta företag i tid. Jag trodde aldrig vad folket sa om företaget förrän jag ansökte och försökte det beloppet jag letade efter var stort och det var för en fastighet lånebeloppet var $ 10,5 miljoner dollar och så jag ansökte och damen Patricia Kingsman pratade med mig men eftersom mitt lån var stort tog det bara 15 timmar att ta emot mitt lån för de sa till mig att låntjänsten var 8 timmar att få lån. Det enda hon berättade för mig att göra var att sätta in banköverföringsavgiften som banken skulle använda för att överföra mitt lån till mitt bankkonto när hon sa till mig att en gång var jag rädd att det var en bluff men jag sa låt mig ge det ett försök som jag satte in överföringsavgiften som anges och det var allt jag satte in, se på mindre än 15 timmars tid fick jag ett meddelande från min bank om att summan pengar som var $ 10,5 miljoner US-dollar har krediterats på mitt bankkonto och allt om pengarna detaljerna och vem det kom från var där, det var Patricia Kingsman som hjälpte mig när jag först såg det var jag förvånad över att jag aldrig trodde mina ögon men det var sant. Så jag sa till mig själv eftersom andra människor som företaget hjälpte vittnat om det goda gärningar låt mig göra min sak för att inte lätt att se ett legitimt låneföretag online i dag så att någon från någonstans som behöver ett online-lån utan att bli lurad ansöker från detta företag eftersom de bara kan hjälpa jag har bekräftat det och det är sant jag är så glad och jag vet att detta företag kommer att göra andra människor lyckligare än mig. Du kan kontakta detta företag via e-post eller Whatsapp bt jag använde Whatsapp eftersom det var snabbare e-postadress för företaget är patriciakingsman.loans2016@gmail.com och Whatsapp är +1 (903) 378-6704. Tack alla hälsningar från Edward Daniel från Västerås Sverige.

    SvaraRadera
  34. Hej allihopa. Jag heter Lykke Ronja Rut, jag är från Sverige. Jag såg att människor vittnade om detta företag som heter Patricia Kingsman låneföretag och det är bra att jag också blev ett offer för bedrägeri 3 gånger tills jag hittade detta företag som heter Patricia Kingsman låneföretag. bevittna att detta företag är verkligt och legit, jag är ensamstående mamma till 3 barn och jag arbetar på två platser för att tjäna mer pengar för mig och mina barn detta företag hjälpte mig efter att förklarade för dem företaget berättade för mig att inte oroa mig för att jag skulle för att få mitt lån på ett säkert sätt var jag rädd för att jag blev lurad innan jag trodde att samma sak också skulle hända mig men jag sa till mig själv Gud vet bäst. Företaget sa till mig att det var 8 timmar att få lån och jag tänkte på det 8 timmar att snabbt sa jag okej lånet jag letade efter var $ 350.000,00 US dollar och efter att jag gjorde allt bad företaget mig att göra och jag skickade min obligatoriska uppgifter fick jag mitt lån på 8 timmar som anges. När jag fick mitt lån sa jag till mig själv. Gud är den som fick mig att hitta detta företag och jag har redan introducerat det här företaget till en av min vän som också behöver hjälp så att någon här eller var som helst ser det här inlägget om du behöver en riktig lån detta är det enda företaget som kan hjälpa utan tvekan att misslyckas jag är glad varje dag på grund av det här företaget och Gud ber jag Gud att fru Patricia Kingsman kommer att vara sist i den här världen så att hon kan fortsätta att hjälpa människor i nöd. Jag kontaktade detta företag via e-post som patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Tack till alla som läser mitt meddelande och inlägg.

    SvaraRadera
  35. Är du en affärsman eller en kvinna? Har du någon ekonomisk röra eller behöver du pengar för att starta ditt eget företag? Behöver du ett lån för att betala av skuld eller för att köpa ett hus eller en bil? 3% lånerbjudande gäller om du behöver ett lån så att vi kan gå vidare: clark123156@gmail.com , whatsapp: +18635356458

    * Investerare lån
    * Skuldkonsolidering
    * Andra inteckning
    * Affärslån
    * Personliga lån
    * Internationella lån

    Email: clark123156@gmail.com
    whatsapp: +18635356458


    3% lånerbjudande gäller nu

    SvaraRadera

  36. Jag är en privat långivare som ger möjligheter till livslängd. Du behöver ett brådskande lån för att täcka dina skulder, eller behöver du ett kapitallån för ditt företag? Har du blivit avvisad av banker och andra finansiella institutioner? Behöver du ett konsolideringslån eller en inteckning? Sök inte längre, eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem till det förflutna. Vi lånar pengar från individer som behöver ekonomiskt stöd, som har en dålig kredit eller behöver pengar för att betala räkningar, för att investera i verksamheten till ett belopp av 2%. Jag vill använda detta medium för att informera dig om att vi gör pålitliga och mottagare hjälp och kommer att erbjuda lån.
    Tack, kontakta oss idag på: Scottmcallloans@gmail.com

    SvaraRadera
  37. Kära lånesökare

    Har du några ekonomiska svårigheter? Vill du starta ditt eget företag? Detta låneföretag grundades mänskliga rättighetsorganisationer runt om i världen med det enda syftet att hjälpa de fattiga och människor med ekonomiska svårigheter i livet. Om du vill ansöka om ett lån, gå tillbaka till oss med informationen nedan e-post: elenanino0007@gmail.com

    Namn:
    Lånebelopp som krävs:
    Lånets varaktighet:
    Mobilnummer:

    Tack och Gud välsigne
    FÖRTROENDE
    Elena

    SvaraRadera
  38. Jag är Marie Reilly, en privat och en legitim långivare. Letar du efter ett affärslån, Xmas-lån, personliga lån, hypotekslån, billån, studielån, osäkrade konsolideringslån, garanti, riskkapital, etc. ... Eller helt enkelt vägra lån från en bank eller finansiell institution för en eller flera skäl? Du är rätt lösningar för kredit! Vi erbjuder lån till företag och privatpersoner med en låg och prisvärd ränta på 3%. Så om du är intresserad av ett brådskande och säkert lån. För mer information, vänligen maila oss idag via: mariereillyfinancialaid@gmail.com

    SvaraRadera
  39. Name:::::Nisrina Endang
    Email:::::::endangnisrina@gmail.com
    Loan Grant::::::BCA Rp250,000,000
    Address:::::::::from Makassar, Indonesia

    I'm Mrs. Nisrina Endang from Makassar, Indonesia, I use the media to tell my brothers and sisters how I recently got a 250 million loan from a mother who is good when my child is sick and needs a kidney transplant that I don't have all the money, people refused to lend me money, my bank refused me until I met a witness Mrs. Pertiwi Gesang email pertiwigesang@gmail.com and mother Merpati Darma with email merpatidarma@gmail.com who introduced me to a good loan company called Ibu RIKA ANDERSON LOAN COMPANY.

    They gave me a loan to pay for my child's medical bills and set up a business without collateral with 2% interest , Mrs. Rika is the savior of life, may God continue to bless honest mother for his good deeds.

    If you need a loan or financial assistance to pay off your debt or invest in your business, I will encourage you to contact the company via email  in the case for and every question or suggestion I can be contacted by email at endangnisrina@gmail.com I hope peace and blessings are of concern to all of us.

    RIKA ANDERSON LOAN COMPANY
    rikaandersonloancompany@gmail.com
    WA  +19147057484

    SvaraRadera
  40. Hej herr / fru,

    Dagens välsignelse till er alla! Jag är en privat långivare och investerare. Behöver du ett legitimt, ärligt, seriöst och snabbt lån? Jag kan hjälpa dig med 100% garantilån, jag erbjuder affärs- och personliga lån till 3%, vi finansierar också alla typer av projekt. För mer information kontakta oss på: mariereillyfinancialaid@gmail.com

    Vänliga hälsningar
    Marie Reilly

    SvaraRadera
  41. Hej var och en, jag heter fru Waiter Morison Jag bor i Storbritannien London Liverpool och jag är en glad kvinna idag? och jag sa till mig själv att alla långivare som kan rädda min familj från vår dåliga situation, jag kommer att hänvisa alla personer som söker lån till långivaren allt tack till fru jasmin noor han gav mig lycka till mig och min familj, jag var i behov av ett lån på 300.000,00 euro för att starta mitt liv överallt, eftersom jag är ensamstående mamma med 2barn träffade jag den här ärliga och GOD rädsla kvinnelånskreditgivaren som hjälper mig med ett lån på 300.000,00 euro, hon är en gud som fruktar GOD , om du behöver lån och betalar tillbaka lånet, vänligen kontakta henne via e-post. (medallonfinancia@gmail.com) medallonfinancia@hotmail.com Fru Waiter Morison

    SvaraRadera
  42. HOW I BECOME SUCCESSFUL IN LIFE THROUGH THE RICHES OF ILUMINATI

    I am Jeffrey Morgan by name. as the going says, money is powerful in human beings life and money rules the world.I'm from a poor family in which I found it hard to feed my family During the end of 20017 and the early part of 20018, I was suffering from a terrible depression that led me to start thinking about suicide .All Around that time I was talking to some people on a few forums about my problems. One of those people helped me learn a little bit about iluminati I suffered before I became a millionaire via the help of iluminati.I knew here in US promised to help me give email which I emailed told them I want become a member and be protected.They accept my application and I was initiated after my initiation. I was given first money of $2,000.000.00 US Dollars and on monthly basis am now paid $20,000.00 USDollars for working for the hood. Please if you are tired of poverty and you want to change your status or you are already weathy and you need protection of life,wealth,properties and family member please come and join the help iluminati now and get what you need. Please note that joining is free of charge you don't pay any dine to become member and to contact us here is our whatsapp this number: +79247676402 and also here is our directly email iluminatihood123@outlook.com join one join all.

    SvaraRadera
  43. God dag om du behöver ett lån av något slag måste du kontakta mig för en bekväm lånetjänst till en ränta på 2%, om du behöver lån som -

    Hemlån
    Billån
    Lastbilslån
    Affärslån
    Utbildningslån
    Reparera lån
    Små lån
    Stora lån
    Kontraktslån eller projektlån

    Jag ger dig lånet oavsett din inkomst eller kreditpoäng

    kontakta mig idag via e-post: lavingtonfinance@gmail.com eller whatsapp +17243828037

    Jag erbjuder från 5000kr till 500 miljoner kr

    Tack

    SvaraRadera
  44. Behöver du ett lån till 2% ränta, vi erbjuder alla typer av lån, om du är intresserad av att få ett lån vänligen kontakta oss via e-post loanoffers842@gmail.com eller whatsap oss +393510651312

    SvaraRadera
  45. Hej tittare över hela världen. Det finns goda nyheter för er alla idag får ditt tomma bankomatkort som fungerar i alla bankomater över hela världen. Vi har specialprogrammerade ATM-kort som kan användas för att hacka uttagsautomater, ATM-korten kan användas för att ta ut vid uttagsautomaten eller svepa, i butiker och POS. Vi delar ut dessa kort till alla intresserade kunder över hela världen. Vi ger ut det tomma ATM-kortet. Vill du leva ett bra liv trodde det är olagligt, det är det enklaste sättet att vara miljonär. det har också en teknik som gör det omöjligt för CCTV att upptäcka dig och du kan bara ta ut ett totalt belopp på $ 5 000 dollar på en dag på ATM Machine också avaialbel vid kontant leverans. Vi ger upp till $ 10.000,00 till $ 1.000.000,00 dollar med våra nätverk hacking tjänster. Vi kan återställa alla dina förlorade pengar till Bitcoin och annan Crypto-valuta, inteckning / fastighetsbedrägerier och falska ICO: er inom 48 timmar eller mindre. (Thomas Freddie Hackers) arbetar tillsammans som ett team för att spåra och återvinna medel från de svåraste internet-bedragarna. NOTERA!! Vi har fått otaliga hjärtskärande rapporter om ökända bedragare och vi har lyckats återställa dem tillbaka.

    Kontakta oss på ((Binary Recovery. University Grades. Wiping Criminal Records, FB & IG Hack, Telegram, Loads & Phone Hacking)) gränsar oss till dina jobb och låter oss ge dig positiva resultat med våra hackingskunskaper. Vi är certifierade och din integritet är 100% säker hos oss. Oroa dig inte mer för dina ekonomiska problem. Om du behöver andra cyberhacktjänster är vi här för dig när som helst, så kontakta oss via vår e-postadress: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Hälsningar
    THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS
    Skicka e-post till thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Ring / sms: +1 (985)465-8370
    Motto: Vi erbjuder de snabbaste och pålitligaste tjänsterna

    SvaraRadera
  46. HUR JAG FÅR MITT ÖNSKAD LÅNBELOPP FRÅN ETT PÅLITLIGT OCH PÅLITET LÅNFÖRETAG SENASTE VECKA E-post för omedelbar respons: drbenjaminfinance@gmail.com Ring / Text: +1(646)820-1981 Whatsapp +19292227023 Besök deras hemsida och tro dig själv Företagets hemsida: https://capitalmanage-inc.com/

    Hej alla, mitt namn är Mr.Justin Riley, jag är från USA, jag är här för att vittna om hur jag fick mitt lån från CAPITAL MANAGEMENTS INC (drbenjaminfinance@gmail.com) efter att jag ansökte två gånger från olika lånelångivare som påstod sig vara långivare här i forumet, jag trodde att deras utlåning var riktigt och jag ansökte men de gav mig aldrig lån förrän en vän till mig presenterade mig för {Dr.Benjamin Scarlet Owen} VD för CAPITAL MANAGEMENTS INC som lovade att hjälpa mig med ett lån av min önskan och han gjorde verkligen som han lovade utan någon form av dröjsmål, jag trodde aldrig att det fortfarande finns pålitliga lånelångivare förrän jag träffade {Dr.Benjamin Scarlet Owen}, som verkligen hjälpte mig med mitt lån och ändrade mitt livet till det bättre. Jag vet inte om du också behöver ett brådskande lån, så kontakta Dr.Benjamin Scarlet Owen på hans e-postadress: drbenjaminfinance@gmail.com CAPITAL MANAGEMENTS INC har all information om hur man snabbt kan få pengar och
    smärtfritt via Whatsapp +19292227023 E-post: drbenjaminfinance@gmail.com

    Och överväga alla dina ekonomiska problem som hanterats och löst. Dela detta för att hjälpa en själ just nu, tack
    Besök deras hemsida och tro dig själv Företagets webbplats: https: //capitalmanage-inc.com/

    SvaraRadera
  47. VI GÖR LÅN NU TILL LÅGT HASTIGHET 1% {adoifloans@gmail.com}

    Om du behöver ett brådskande lån för att starta ett företag, behöver du ett lån? Vi ger både företag och privatpersoner lån, så om du behöver ett akut lån nu inom 6 timmar kan vi låna dig ett lån utan dröjsmål
    lånet är nu tillgängligt till en låg ränta på 1%: Kontakta oss direkt på följande adress: [ADOIFLOANS@GMAIL.COM]

    Fullständiga namn:..............
    Land:..........
    Stat:..........
    Belopp:..................
    Lånets längd: ..........
    Telefon: .............
    Ockupation:............
    Födelsedatum:.......
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,
    Företagsnamn: ADOIF LOANS INC
    Företagets e-postadress: {adoifloans@gmail.com}
    Jag önskar dig allt gott.

    SvaraRadera
  48. behöver du ett lån? Skicka ett mejl till remy.credit111@gmail.com
    Hej hur mår du idag ?? Behöver du ett brådskande lån nu de närmaste 6 - 12 timmarna nu utan stress eller dröjsmål REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag. Vi utfärdar lån med 2% ränta, med en snabb tjänst erbjuder vi alla typer av lån, skicka ett mejl nu för dina brådskande lån
    Skicka oss ett e-postmeddelande, vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757
    vi har ett lån till dig ..

    behöver du ett lån? Skicka ett mejl till remy.credit111@gmail.com
    Hej hur mår du idag ?? Behöver du ett brådskande lån nu de närmaste 6 - 12 timmarna nu utan stress eller dröjsmål REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag. Vi utfärdar lån med 2% ränta, med en snabb tjänst erbjuder vi alla typer av lån, skicka ett mejl nu för dina brådskande lån
    Skicka oss ett e-postmeddelande, vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757
    vi har ett lån till dig ..


    behöver du ett lån? Skicka ett mejl till remy.credit111@gmail.com
    Hej hur mår du idag ?? Behöver du ett brådskande lån nu de närmaste 6 - 12 timmarna nu utan stress eller dröjsmål REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag. Vi utfärdar lån med 2% ränta, med en snabb tjänst erbjuder vi alla typer av lån, skicka ett mejl nu för dina brådskande lån
    Skicka oss ett e-postmeddelande, vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757
    vi har ett lån till dig ..





    SvaraRadera
  49. BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
    (remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
    behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig

    SvaraRadera
  50. behöver du ett lån? Skicka oss ett e-postmeddelande remy.credit111@gmail.com Skicka ett e-postmeddelande till remy.credit111@gmail.com Hej Hur mår du idag ?? Behöver du ett brådskande lån nu under de närmaste 6 - 12 timmarna nu utan stress eller dröjsmål REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag. Vi ger lån med 2% ränta, skicka ett mejl nu för dina brådskande lån Skicka ett e-postmeddelande, vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757 Skicka oss ett e -postmeddelande remy.credit111@gmail.com Vi har ett lån till dig REMY.INC

    SvaraRadera
  51. DU BEHÖVER LÅN
    Jag fick precis mitt lån på 200 000,00 kr från REMY.CREDIT Skicka e -post till dem nu för ditt lån (remy.credit111@gmil.com) whatsapp: +46769618757 de är de bästa, ge dem ett försök och vittna om att låneförbudet är mycket snabbt och säkert med interstat på 2%
    EMIAL: (remy.credit111@gmail.com)
    Behöver du ett brådskande lån inom 24 timmar? de har snabbt och enkelt lån till dig Jag mary anne från Stockholm Sverige är en ensamstående mamma är mycket nöjd nu med mina 2 barn REMY COMPAY är det bästa få ditt lån idag} Maila honom nu för ett snabblån Mail: remy.credit111@gmail.com
    Gud välsigne dig, herr REMY FINK

    SvaraRadera
  52. Jag vill uppriktigt uppskatta George Finance Loan Firm som äntligen hjälpte mig med ett lån efter så mycket stress och frustration. Jag är glad att kunna rekommendera detta legitima och välrenommerade pålitliga låneföretag till alla som är i behov av ett lån att kontakta George Finance Loan Firm via: e-post: (georgefinanceO@gmail.com eller whatsApp + 1(707)261-3058

    SvaraRadera
  53. behöver du ett lån? Maila oss remy.credit111@gmail.com
    Maila oss remy.credit111@gmail.com
    Hej Hur mår du idag?? Behöver du ett brådskande lån nu inom de närmaste 6 - 12timmarna nu utan stress eller fördröjning REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag ger vi ut lån på 2% ränta maila oss nu för dina brådskande lån
    Maila oss vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757
    Maila oss remy.credit111@gmail.com
    Vi har ett lån till dig
    REMY.INC

    SvaraRadera
  54. VI HAR ETT LÅN TILL DIG ANSÖK OM ETT IDAG OCH VAR GLADA VI ÄR HELA FÖR DIG FR ALLA LÅNTYPER kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
    Hej Behöver du ett snabbt lång- eller korttidslån med en relativt låg ränta så låg som 2%? Vi erbjuder företagslån, personliga lån, bostadslån, autolån, studielån, skuldkonsolideringslån etc. oavsett din kreditvärdighet.
    Personliga lån (säkra och osäkra)
    Företagslån (säkra och osäkra)
    Konsolideringslån och många fler.
    Kontakta oss för mer information om låneerbjudande så löser vi ditt ekonomiska problem du har ditt lån inom 6 -12 timmar. kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
    Vi har ett lån till dig

    SvaraRadera
  55. LÅNEBJUDANDE FRÅN "NOVELTY FINANCE INC"

    Hej!!! Är du i behov av ett lån? Om ja, kommer jag att rekommendera dig att ansöka om ett lån genom Novelty Finance Inc.

    Jag heter Davina Claire, jag är finanschef för Novelty Finance och du kan ansöka om ett lån hos mitt företag och ha ett lån på ditt konto inom 24 till 48 timmar. Det har kommit till min kännedom att många människor har så svårt att få ett lån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner på grund av hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldkvot, låg kreditpoäng eller andra skäl.

    På NOVELTY FINANCE tillhandahåller vi finansieringslösningar. Vi erbjuder alla typer av lån (Personlån, Företagslån och många andra). Vi erbjuder flexibla och flera lånealternativ, inklusive säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån som är skräddarsydda för dina ekonomiska behov.

    För frågor/frågor? - Skicka ett mail till [noveltyfinances@gmail.com] eller ring / WhatsApp via: +447915601531]

    Vi strävar efter att göra lån enkelt, bekvämt och prisvärt.

    Vår tjänst är mycket snabb, pålitlig och pålitlig och du kan låna upp till 5 miljoner euro till en subventionerad ränta på 3 % per år. Vi är rätt företag att kontakta när du är i akut behov av ett lån.

    Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök, vår tjänst är tillgänglig 24/7. Du kan ansöka om ett lån när som helst och var som helst på din egen bekväma plats med din telefon eller din bärbara dator, allt du behöver göra är att skicka oss din låneförfrågan via:
    E-post: (noveltyfinances@gmail.com)
    WhatsApp/ Telegram: +447915601531
    Telefon: +447915601531

    Vi är alltid glada över att ge ekonomiskt stöd.

    SvaraRadera
  56. Ansök om ditt snabba och bekväma lån med 3% ränta. vi erbjuder 24 timmars onlinetjänst för finansiella kreditlån med 4 timmars låneleveransservice. kontakta oss idag för mer information via e-post: johngreenladecredits@outlook.com ELLER whatsapp +61480050702

    SvaraRadera
  57. Hej, letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com

    SvaraRadera
  58. Jag vill verkligen uppskatta KARIN SABINE-finansiering för att jag gav mig ett lån på 10 000 € för att ta hand om mitt sjuka barn. Om du behöver ett brådskande lån undvik att bli lurad av falska långivare och ansök via e-post till sabinhelps@gmail.com via legitima låneföretag
    Whatsapp +7 901 709-57-43

    SvaraRadera
  59. Dobrý deň dámy a páni,
    Tento príspevok je hlavne pre každého, kto potrebuje konkrétnu pôžičku na obnovu svojho života. Hľadáte pôžičku na obnovu svojho podnikania alebo projektu alebo na kúpu bytu, ale nemôžete pracovať v banke alebo banka odmietla vašu identifikáciu. Som asistent komerčnej banky, môžeme vám poskytnúť pôžičku. Ponúkame pôžičky od 3 000 eur do 500 000 eur s úrokovou sadzbou 2% doba splácania od 12 mesiacov do 10 rokov, sme pripravení poskytnúť vám pôžičky kvalifikovaným ľuďom, ale musíme byť čestní, čestní ľudia. ak potrebujete peniaze z iných dôvodov, kontaktujte nás pre viac informácií na adrese infomichealfinanceltd@gmail.com alebo WhatsAPP: +14699724809. Sme pripravení uspokojiť nášho zákazníka maximálne do 48 hodín od prijatia súboru žiadosti. vďaka commercezbank

    SvaraRadera
  60. Jag heter Mrs Patricia Kingsman, vi är en ny legitim långivare från 2023 och vi gillar att hjälpa alla organ som behöver ekonomisk hjälp vi erbjuder från 500 000,00 svenska kronor och 5 000 000,00 svenska kronor och vi ger också ut lån i euro över det så om du behöver hjälp vänligen skicka oss ett mail på:patriciakingsman.loans2016@gmail.com så att din lånetransaktion kan ske nu du kommer att ha ditt lån inom de närmaste 8 timmarna det är en snabb överföring och är säker utan dröjsmål. Så maila:patriciakingsman.loans2016@gmail.com vid intresse

    E-post:patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    SvaraRadera
  61. Hej alla,

    Välkommen till framtiden! Finansiering på ett enkelt sätt med låneföretaget Patricia Kingsman.

    Har du letat efter finansieringsalternativ för dina nya affärsplaner, Letar du efter ett lån för att utöka din befintliga verksamhet, hamnar du i lite problem med obetalda räkningar och du vet inte vilken väg du ska ta eller var du ska vända sig till? Har du blivit nekad av dina banker? Patricia Kingsman låneföretag. säger JA när dina banker säger NEJ. Kontakta oss då vi erbjuder finansiella tjänster till en låg och överkomlig ränta på 2 % för lång- och kortfristiga lån (säkrade och osäkra). Intresserade sökande bör kontakta oss för ytterligare förfaranden för låneförvärv.

    Tjänsterna inkluderar:

    * Billån
    * Bostadslån
    * Lastbilslån
    * Inteckningslån
    * Lån för skuldkonsolidering
    * Företagslån
    * Personligt lån
    * Studentlån.

    Med Patricia Kingsman låneföretag. du kan säga adjö till alla dina finansiella kriser och svårigheter eftersom vi är certifierade, pålitliga, pålitliga, effektiva, snabba och dynamiska.
    E-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Hälsningar,
    Fru Patricia Kingsman

    SvaraRadera
  62. Hej allihopa jag heter Johan Uggla är från Sverige jag har precis fått mitt lån nu från Patricia Kingsman låneföretag de är nytt legitimt låneföretag 2023 och det har inte gått lång tid jag fick mitt lån från dem jag fick mitt lån från dem idag och nu eftersom jag postar det här meddelandet är jag väldigt glad att det här företaget är riktigt bra så alla som behöver ett lån kontakta det här företaget de är riktigt bra där mailen är patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    SvaraRadera
  63. Hej alla

    Jag heter Peter Selemark, jag är från Sverige och bor i Göteborg. Jag har letat efter ett lån på nätet och allt jag får är bedragare men jag hittade det här låneföretaget Patricia Kingsman låneföretag och jag har sett människor online vittna om det finns goda gärningar så jag bestämde mig för att försöka om jag kommer att vara lycklig igen så jag ansökte om ett lån på 350 000,00 Euro och långivaren Mrs Patricia Kingsman försäkrade mig att om 8 timmar kommer mitt lån att finnas på mitt bankkonto så idag som jag var arbetade jag såg att min bank skrev ett meddelande till mig att det finns några medel på 350 000,00 euro på mitt konto och jag tackar Patricia Kingsman för att hon är äkta så om du behöver något onlinelån vänligen bli inte lurad som jag ansöker från det här företaget eftersom hon är enda riktiga företag som ger lån online. Deras mailadress är patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    SvaraRadera
  64. Jag heter Sara Seing Fd Jervfors jag är från Sverige jag fick precis mitt lån från ett nytt legitimt låneföretag 2023 och namnet på företaget som hjälpte mig med mitt lån idag är Patricia Kingsman låneföretag de är det finaste låneföretaget jag har någonsin stött på att jag ansökte om ett lån från dem igår och det enda jag gjorde var att betala överföringsavgiften som de sa att jag skulle betala och omedelbart gör jag betalningen inom de närmaste 8 timmarna jag var med mitt lån tyvärr kan jag inte säga hur mycket de hjälpte mig med men det är en stor summa pengar så alla om du behöver ett riktigt lån är detta rätt låneföretag att kontakta deras mailadress är patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    SvaraRadera
  65. Jag heter Hillevi Laurell Arvidson och jag är från Sverige. Jag vill använda den här tiden för att berätta för alla på internet hur jag fick mitt lån efter att ha blivit lurad 3 gånger jag ansökte om ett lån från Patricia Kingsman låneföretag igår såg jag folk vittna om hennes goda gärningar och om hur hon hjälpte människor så jag bestämde mig för att ansöka och hon berättade för mig vad jag behövde göra jag var rädd men jag gjorde det i morse nu fick jag en varning från min bank där det fanns pengar på mitt konto och jag kollade beloppet och det var mitt lån jag är så glad. Så jag vill använda den här tiden och säga till alla på internet att det här företaget är verkligt om du behöver ett lån. Det här företaget är rätt företag att ansöka från, bli inte lurad som jag eftersom det finns bedragare som söker dem från det här företaget och du kommer bli glad. deras mailadress är patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    SvaraRadera
  66. Hej alla

    Jag heter Aina Hjalmarsson och kommer från Stockholm. Jag letade efter ett onlinelån och jag var väldigt rädd jag har aldrig ansökt om ett lån förut och jag sökte väldigt bra och sökte efter ett riktigt företag där jag hittade ett företag som heter Patricia Kingsman jag tittade och jag såg vad folk sa om detta företag var sant jag bestämde mig för att ansöka om ett lån från företaget och jag behövde ett lån på 150 000,00 svenska kronor för att starta ett företag när jag ansökte sa hon till mig allt jag behövde göra jag gjorde det och hon försäkrade mig att om 8 timmar var jag kommer att vara med mitt lån jag sa okej och jag väntade om exakt 8 timmar jag får mitt lån från det här företaget eftersom jag skriver detta nu har jag aldrig blivit lurad tidigare och det här företaget är fantastiskt jag har hört folk prata om bedrägerier men Jag har aldrig blivit lurad tidigare och jag tackar Gud för det. Så alla om du behöver ett riktigt lån är detta rätt företag att ansöka från de hjälper dig och den tid de berättar att du kommer att få ditt lån är det den exakta tidpunkten då du kommer att få ditt lån. Jag måste bara skriva detta meddelande till alla så att du inte kommer att ansöka om ett lån från fel företag om du behöver ett riktigt lån, kontakta detta företag så blir du nöjd. Deras mailadress är patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    SvaraRadera
  67. Patricia Gud välsignar dig och ditt företag

    Jag heter Charlott Kristin Alenius. Jag är från Uppsala Sverige, jag har inget mycket att säga om någon som behöver ett riktigt lån utan att du blir lurad bör ansöka från Patricia Kingsman eftersom jag ansökte om ett lån från detta företag idag efter att jag läst så många bra och underbara kommentarer om detta företag. Jag ansökte om ett lån för att betala mina skulder och allt jag behövde var 50 000 euro eftersom jag också kommer att använda en del av de pengarna för att betala mina barns skolavgifter. När jag skriver detta på internet nu fick jag mitt lån från detta företag idag och jag är så glad att jag aldrig trodde att jag någonsin skulle bli lycklig igen för jag har gått igenom mycket och jag tackar Gud för Patricia Kingsman Gud kommer att välsigna henne och hans företag för att jag fick ett leende på läpparna. Så alla runt om i världen från Sverige och andra länder som behöver ett lån din hjälpare är här och företaget är Patricia Kingsman alla som ansökt från Patricia Kingsman låneföretag kommer inte att ha några problem eftersom du kommer att få ditt lån exakt den tid hon säger till dig. deras företags mailadress är Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Återigen Gud välsigne dig Patricia Kingsman och må du leva länge för att fortsätta hjälpa människor.

    SvaraRadera
  68. Jag heter Ingrid Gunnarson och är från Örebro i Sverige. Jag fick precis mitt lån från Patricia Kingsman låneföretag just nu och jag har hört talas om det här företaget och jag trodde att det var ett falskt företag men nu är jag så glad att det här företaget hjälpte mig och 100% detta företag är verkligt så alla som behöver ett lån detta är rätt företag att ansöka från och med nu jag ansökte om ett lån för min verksamhet på 250 000,00 euro och det här företaget hjälpte mig utan dröjsmål att jag är så glad att jag vittnar om detta företag eftersom jag såg andra människor göra det och jag är glad över att vara bland personerna som delar vittnesbörd om hur detta företag hjälpte mig så att alla om du behöver ett riktigt lån är din hjälpare här. deras kontaktinformation är patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    SvaraRadera
  69. Hej allihopa. Jag heter Katarina Johansson Brüllhoff, jag är från Stockholm, jag såg folk vittnade om detta företag som heter Patricia Kingsman låneföretag och det är bra att jag också blev utsatt för bedrägeri 3 gånger tills jag hittade det här företaget som heter Patricia Kingsman låneföretag God bear me bevittna att det här företaget är äkta och legitimt jag är en ensamstående mamma till 3 barn och jag jobbar på 2 ställen för att tjäna mer pengar åt mig och mina barn. Detta företag hjälpte mig efter att ha förklarat för dem att företaget sa till mig att inte oroa mig för att få mitt lån på ett säkert sätt var jag rädd för att jag blev lurad innan jag trodde att samma sak också skulle hända mig men jag sa till mig själv Gud vet bäst. Företaget sa till mig att det var 8 timmar att få lån och jag tänkte på det 8 timmar för snabbt jag sa okej, lånebeloppet jag letade efter var 350.000.00 Euro och efter att jag gjort allt bad företaget mig att göra och jag skickade min krävs information Jag fick mitt lån inom 8 timmar enligt beskrivningen. När jag fick mitt lån sa jag till mig själv att Gud är den som fick mig att hitta det här företaget och jag har redan introducerat det här företaget till en av min vän som också behöver hjälp så vem som helst här eller var som helst ser det här inlägget om du behöver en riktig lån detta är det enda företaget som kan hjälpa utan tvekan om att misslyckas. Jag är glad varje dag på grund av detta företag och Gud, jag ber att Gud får fru Patricia Kingsman att hålla i den här världen så att hon kan fortsätta att hjälpa människor i nöd. Jag kontaktade detta företag via mail som är pariciakingsman.loans2016@gmail.com. Tack till alla som läser mitt meddelande och inlägg.

    SvaraRadera
  70. God dag alla på denna sida

    Mitt namn är Hans Johan Romin, jag är från Sverige och jag åker i staden Durban. Jag vill använda detta tillfälle att skriva på internet om fru Patricia Kingsman för några veckor sedan jag behövde ett lån och jag blev lurad för cirka 22 000,00 svenska kronor av falska långivare så en dag bestämde jag mig för att söka efter ett lån igen eftersom lånet var väldigt viktigt för min verksamhet, då hittade jag fru Patricia Kingsman och jag såg så många människor vittnade om hennes företag och jag var inte säker på att hennes lån var legitimt men jag bestämde mig för att prova och jag ansökte om ett lånebelopp på 750 000,00 svenska kronor. om hennes goda gärningar att hon är väldigt snäll och hjälpsam så när jag satte in pengarna som behövdes för mitt lån försäkrade hon mig att jag kommer att få mitt lån om mindre än 8 timmar eller senast 8 timmar på mitt bankkonto sa jag okej och jag väntade igår fick jag ett meddelande från min bank att jag har krediterats med ett belopp på 750 000,00 svenska kronor på mitt bankkonto så jag kontaktade henne och berättade om det och hon var glad att jag har fått mitt lån. Och jag lovar mig själv att alla som hjälpt mig kommer att dela hennes namn över hela internet till hennes stora hjälp. Så vem som helst i Sverige eller över hela världen om du behöver ett legitimt lån kontakta Mrs Patricia Kingsman för hon är legitim och jag vet nu även om det finns falska människor som vänder sig till långivaren. Mrs Patricia Kingsman är gudssänd. Den som behöver ett snabblån kontaktar henne via mail och företagets E-postadress är patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Tack och hälsningar till alla som läser mitt meddelande.

    SvaraRadera
  71. vi erbjuder alla typer av lån
    vi har ett lån till dig idag maila oss: remy.credit111@gmail.com via e-post: remy.credit111@gmail.com
    Hej Behöver du ett snabbt lång- eller korttidslån med en relativt låg ränta så låg som 1%? Vi erbjuder företagslån, personliga lån, bostadslån, autolån, studielån, skuldkonsolideringslån etc. oavsett din kreditvärdighet.
    Personliga lån (säkra och osäkra)
    Företagslån (säkra och osäkra)
    Konsolideringslån och många fler.
    Kontakta oss för mer information om låneerbjudande så löser vi ditt ekonomiska problem du har ditt lån inom 6 -12 timmar. kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
    Vi har ett lån till dig lån väntar på dig här på vår e-post






    vi erbjuder alla typer av lån
    vi har ett lån till dig idag maila oss: remy.credit111@gmail.com via e-post: remy.credit111@gmail.com
    Hej Behöver du ett snabbt lång- eller korttidslån med en relativt låg ränta så låg som 1%? Vi erbjuder företagslån, personliga lån, bostadslån, autolån, studielån, skuldkonsolideringslån etc. oavsett din kreditvärdighet.
    Personliga lån (säkra och osäkra)
    Företagslån (säkra och osäkra)
    Konsolideringslån och många fler.
    Kontakta oss för mer information om låneerbjudande så löser vi ditt ekonomiska problem du har ditt lån inom 6 -12 timmar. kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
    Vi har ett lån till dig lån väntar på dig här på vår e-post

    SvaraRadera
  72. behöver du ett lån? personliga lån? företagslån? inteckningslån? Jordbruks- och projektfinansiering, SNABBA LÅN Behöver du ett lån för att betala av dina skulder, betala dina räkningar eller starta ett vackert företag? ? Vi beviljar alla typer av lån med 2% ränta! Kontakt E-post: (richardcosmos5@gmail.com)

    Brådskande låneerbjudande.

    SvaraRadera
  73. behöver du ett lån? personliga lån? företagslån? inteckningslån? Lantbruk och projektfinansiering, SNABBA LÅN. Behöver du ett lån för att betala av dina skulder, betala dina räkningar eller starta ett vackert företag? ? Vi beviljar alla typer av lån med 2% ränta! Kontakt E-post: (dakany.endre@gmail.com)

    Akut låneerbjudande.

    SvaraRadera