tisdag 23 februari 2010

Devils Right Hand

Peter Hellman på Alektum Inkasso har tilldelats ett pris. För vad?

7 kommentarer:

 1. Ja säg det den som vet. Ingen ros från gäldenärskollektivet i alla fall...

  SvaraRadera
 2. Inte var det från mig. Däremot en spark i häcken skulle jag kunna bjuda på.

  SvaraRadera
 3. *hehe* Jag som trodde att du var en fridens man, Stewball... men då vet vi att du, jag och Ulrika är helt oskyldiga till att ha nominerat Alektum till prisutdelningen.

  SvaraRadera
 4. läs och begrunda vem peter hellman egentligen är...

  http://blogg.aftonbladet.se/18750?kid=56928

  SvaraRadera
 5. Jag kommer inte åt Hellmans blogg men har sett en skärmdump på det han skrev därinne, det ökända "Muahaha"-inlägget. Säg såhär: Mr "Muahaha" är nog en av de människor jag sist ser att jag kan dela en öde ö med, om så resten av världen gått under i en atomexplosion. Fy.

  SvaraRadera
 6. "Svaranden - som i och för sig hade vettiga poänger - men som inte alls kunde föra sig i rättssalen och dessutom hade uppenbara svårigheter att förstå det perfekt logiska i att de 200 kr han hade betalat fem år tidigare nu innebar att han var tvungen att betala ytterligare 15 000 kr (visst är juridiken vacker?) - fick nu för första gången lära sig skillnaden mellan att ha rätt (vilket han hade) och att få rätt (vilket jag fick, inklusive ersättning för rättegångskostnader för min eminenta arbetsinsats inför rätten). Muhahaha."

  Så har PH skrivit i sin blogg, och med en sån cynisk inställning borde man inte få ha jobb i inkassobranschen! Frågan är var.....

  SvaraRadera
 7. Fy för den lede. Tack för citatet, jag har ju läst eländet redan men kan för den skull inte korrekt återge vad han skrev på sin blogg. Han har en otäck syn på människan, Peter Hellman, vi är visst bara objekt för honom?

  Överskuldsatta är för Peter Hellman detsamma som vandrande plånböcker, eller blodpåsar om man så vill. Fy för den lede, det är allt jag kan säga. Så medveten om sitt övertag, så fullständigt befriad ifrån medkänsla.

  SvaraRadera