lördag 19 juni 2010

"Vaffan ska man säga..."

står det som rubrik på mailet ifrån Ulrika Ring, Fattiga Riddare Stockholm. Och jag fnissar glatt, för det är andra gången på ett dygn Ulrika skickar samma meddelande, och nu har hon nästan krupp där i andra änden av maillinan, det märks!

Mailet i sin helhet:

"Vaffan ska man säga...

..annat än att det blir plötsligt självklart varför vi inte får någon förändring av skuldsaneringslagen. http://www.dn.se/nyheter/sverige/regeringens-brollopsmingel-inlett-1.1124673 titta på bildspelet och bild nr 4. WHAT har hon på huvudet? Det där är den person som styr justitiedepartementet! Gott omdöme går inte hand i hand med position, heller... TA AV DIG VAD DET NU ÄR DU HAR PÅ HUVUDET MÄNNISKA!

//U --

Ulrika Ring
tel 0702 98 59 41
www.fattigariddare.info
http://blogg.fattigariddare.info"

...vad Ulrika är så galen på? Tja, titta själv:Själv är jag av en annan uppfattning - det är utmärkt att Justitieminister Beatrice Ask går på offentlig tillställning i en hattskrålla hon uppenbarligen hittat på loppis, kanske hos Frälsningsarmén eller Erikshjälpen där jag själv brukar fynda. På så vis visar Ask sin stora solidaritet med oss som lever på existensminimum eller däromkring!

Tack till fotografen som för DN:s räkning tog bilden, det var snällt.

4 kommentarer:

 1. Ha ha ha! Tänk att det är så lätt att avslöja en persons omdöme som att låta henne/honom välja vad h*n ska ha på huvudet!!! Ha ha ha, det var skoj verkligen!!!/MA

  SvaraRadera
 2. Mm. Nu ska jag sluta jobba för dagen och gå till en av de ovan nämnda välgörenhetsorganisationerna för att se om jag kan hitta nåt somrigt plagg åt mig själv för minsta möjliga peng. Håll tummarna för att jag inte ska komma hem med något liknande avsomnat tygdjur på huvudet ;)

  SvaraRadera
 3. haha, den där hatten har antagligen inte köpts på något loppis. Den har säkert kostat en hel del reda pengar. Någon som suttit och knåpat och sytt och klätt in och och och... Betalats med pengar som skattebetalarna sponsrat ministern med via hennes lön.

  Ja nåt så erbarmerligt hemskt.

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att hatten klär henne, den får henne att se ut som den seriefigur som hon oftast beter sig som.

  Dwight

  SvaraRadera