torsdag 8 september 2011

Ännu ett bluffmail...

i mailkorgen denna morgon. Eller, ett av två bluffmail som dunsat in under natten. Den som uppfann Google Translate fick förhoppningsvis ganska bra betalt, men själva översättningen är ganska rolig:

"Hälsningar: Kunden


Att få ett legitimt lån har alltid varit ett stort problem för kunder som har ekonomiska behov. Frågan om krediter och garantier är något som kunderna är alltid intresserade av att få lån från en legitim långivare. Men Ocean Finance Services. gjorde en skillnad i utlåningen branschen.

Ocean Finance Services. krediterades av borgenären för att ge lån till lokala och internationella kunder. Vi hade förmånen att träffa dina finansiella behov. Frågan om kredit ska inte hindra dig från att få det lån du behöver. Våra tjänster omfattar följande: -

* Investor Lån
* Skuldkonsolidering
* Topplån
* Business lån
* Personliga lån
* Internationella Lån

Personlig Specifikationer:

* Lånebelopp som krävs:
* Lån Syfte:
* Land:

Social trygghet och ingen kreditupplysning, 100% garanti. Allt du behöver göra är att låta oss veta exakt vad du vill och utan tvivel kommer att göra din dröm. Ocean Finance Services. säga ja när bankerna säger NEJ. Slutligen en lånefond för småskalig, mellanhänder, småskalig finansiella institut som har obegränsat kapital.

För mer information gå om att köpa ett lån: Svara direkt på denna e-post: oceanfinance@webadictos.net
Ärligt talat, när vi väntar på ditt svar.

bästa hälsningar
Mr Mike Johnson
Ledande befattningshavare av finansiella tjänster Ocean In't"


Avsändaren, slnz@xtra.co.nz, är nog knappast nåt finansiellt företag. Undrar vad som händer om jag mailar dem mitt kontonummer och ber dem sätta in en miljon? *blink blink*

1 kommentar:

  1. hej.
    jag bryr mig inte om att öppna dem,man ser ju att det är bluffmail ändå! här åker de direkt i papperskorgen och blockeras!

    SvaraRadera