måndag 15 mars 2010

Råttor & Rep. Från Svenska Dagbladets seriesida...
Jag har ingen aning om vad jag får eller inte får avbilda och sätta ut här, men vill chansa på att visa upp Jan Berglins fantastiska jobb i dagens Svenska Dagbladet, Berglins Gubbar som vi hittar i Kulturdelen. Gubbarna ges emellanåt ut i bokform, och är värda varenda krona de kostar.

Om du har svårt att se bilden, klicka på den.

Om SvD eller möjligtvis herr eller fru Berglin har något emot saken, får ni gärna maila mig så tar jag bort bilden. Mailadress hittar ni i så fall till höger.

//Mannan

6 kommentarer:

 1. Fy faan vad bra.... Lysande framställning.

  SvaraRadera
 2. Man kanske skulle kunna bli rik på att börja göra comics av allt de håller på med. Träffsäkert.

  SvaraRadera
 3. Du har ett hedersamt pris att hämta på min blogg ;-)

  SvaraRadera
 4. Ja, jättebra. Min svåger mailade samma, heter det seriestripp? till mig. Den är fantastisk. Men jag blev störd över att inte förstå hur jag skulle få ut den på min blogg :). Men du lyckades. Bra!

  /Eva

  SvaraRadera
 5. Det är inte så svårt att få ut den på bloggen, i alla fall inte när man kör i Blogger som jag gör här. Man sparar ner sin bild eller seriestripp på sin dator, och när man sen ska skriva sitt inlägg finns det en ruta ovanför textytan med ett minifoto på. Man bara klickar på den ikonen, och så kan man ladda upp sin bild från skrivbordet. Men jag har inte knäckt gåtan om storleksanpassning av bilder än, som ni ser...

  Jag gillar verkligen Berglins Gubbar. Tanken på en finansminister som jagar besparingar i sidenpyjamas och hästsvans och vill lägga hästhuvuden i sängen hos Försäkringskassans generaldirektör stämmer på något sätt väldigt bra överens med hur jag tänker mig livet bakom kulisserna hos dagens regering. Lite halvgalet flummigt, sådär. Utan tanke på konsekvenserna, och alltid på någon annans bekostnad.

  Egentligen är det väl bara protesindustrin som gynnas av ovan skildrade politiska program? Landminor och moderater... huva!

  SvaraRadera
 6. Skrattet vill fastna i halsen eftersom det är sanningen som avbildats.

  MVH
  Robert

  SvaraRadera