söndag 11 juli 2010

Aldrig mer Fattiga Riddares forum

Det här är nog det märkligaste jag någonsin skrivit, men jag måste, även om jag hellre hade lagt krutet på att svara Mikael Necke, KFM.... Ulrika, jag gillar dig men det här är för mycket och du kan inte TALA honom tillrätta. Låt det ske. Och hatar du mig sen så tar jag det också.

Jag har som överskuldsatt varit aktiv på Fattiga Riddares forum under signaturen "corner". Det här blogginlägget handlar om varför jag lämnat forumet Fattiga Riddare, och varför jag aldrig kommer att återvända. Det rör sig om mitt enskilda ställningstagande som överskuldsatt, som bloggare och som förälder, men framförallt om hur jag på det rent mänskliga planet ställer mig till en händelseutveckling som skadat enskilda och mer än något annat skadat de överskuldsattas sak. Därför kommer jag konsekvent att radera ALLA kommentarer, positiva som negativa, som följer detta inlägg eller som skrivs någonstans i bloggen för att kommentera mitt ställningstagande. Framförallt kommer jag att vara snabb med att radera alla skadeglada vad-var-det-jag-sa-are som menar att alla överskuldsatta utan undantag är rättshaverister och misslyckade vrak som inte är värda besväret att försöka hjälpa. Vill ni mig något kan ni maila istället, min mailadress finns till höger...och vill ni prata skit om mig kan ni förslagsvis göra det på forumet istället. OK?

Forumet Fattiga Riddare är till för överskuldsatta och sköts av en privatperson Tony, allmänt kallad Admin. Forumet skapades av en förening Fattiga Riddare som inte kunde hålla samman, och det slutade med en dom i AD, konkurs och urdåligt rykte. Konkursförvaltaren överlät till medlemmen Tony att driva forumet vidare, och jag hamnade på forumet för ett par år sedan då jag googlade på sökord kring skuldsättning. Till en början använde jag bara forumet som förströelseläsning, men förra hösten kom fler och fler frågor upp som jag tyckte var intressanta. Framförallt började ett gäng forumdeltagare blogga om skuldsättning och skuldsattas situation under ledning av Ulrika Ring, ordförande för föreningen Insolvens Stockholm. Insolvens Stockholm hade varit en del av en större organisation, Insolvens där även jag en gång varit medlem, men Ulrika var ju inte mindre sakkunnig för att hon inte ingick där längre, och i början av det här året hjälpte hon mig igång med den här bloggen. Så långt allt väl.

Under senvintern kom bloggandet att rikta in sig på att skapa opinion för skuldsättningsfrågor och lösningar därtill. Vi blev en ganska tight grupp, om man ska använda det uttrycket, och vi märkte att det fanns ett intresse för alltifrån överlevnadsstrategier till skuldsaneringar, från relationen till kronofogdemyndigheten till hur man överlever som inkassoslav. Vi noterade också att våra onsdagsbloggar gav gensvar på forumet Fattiga Riddare, när skuldsatta som råkade snubbla över våra texter hittade dit och kunde börja söka rådgivning för sina skuldproblem där, helt anonymt. Den tjugonde februari i år samlades vi, en liten kärntrupp bland bloggarna som hade ekonomisk möjlighet att träffas satt ner tillsammans och gjorde upp om hur vi skulle fortsätta bygga. Två saker kom vi fram till - att vi behövde hålla samman, och där valde några men inte alla att gå in i lokalföreningen Insolvens Stockholm, och att vi skulle dra en riktig rövare och utropa ett politiskt parti som till hundra procent skulle driva frågor kring obestånd i riksdagen. Hur det gick med partiet vet ni som har följt oss länge, vi kan säga att det ligger på is men sanningen är att det kommer bli verklighet tidigast till år 2014, för ett parti tar år att bygga upp. Huvudsyftet med "partibildandet" uppfylldes dock. Frågor om obestånd kom att diskuteras livligt, och fler och fler skuldsatta har hört av sig, kommit in som deltagare på forumet och börjat engagera sig för att ta sina liv tillbaka. Med det är väl allt bra, eller? Nej, för där låg tydligen början till slutet, i alla fall på mitt engagemang i forumet.

Vi diskuterade länge hur vi skulle organisera oss den där februaridagen. Vi kom fram till att föreningen var en bra väg att gå, och att vi skulle bygga vidare på Insolvens Stockholms goda grund, för där fanns redan kompetens, engagemang och framförallt flera år av redan nedplöjt arbete, även om en del gått förlorat då man separerade från Insolvens Riks på grund av stridigheter. Men det fanns också behov av förändring, för en förening som inte tillhör Insolvens behöver ett nytt namn, och vi vägde och mätte i omgångar innan det slutgiltiga förslaget blev - Fattiga Riddare Stockholm. För att uttrycket "Fattiga Riddare" trots den tidigare föreningens dåliga rykte så klart uttryckte vad det handlar om, och för att det skulle vara lätt att anknyta till Fattiga Riddares forum, slussa behövande dit och på samma gång marknadsföra forumet utåt så mycket som möjligt. Det skulle inte påverka forumet negativt eller göra det beroende av oss, eller oss beroende av forumet heller för den delen. Så skulle arbetet för att förbättra liven för en halv miljon överskuldsatta ha två ben att stå på, stadigt.

Naturligtvis visste Tony/Admin som sköter forumet Fattiga Riddare om allt detta. Han var djupt involverad i alltifrån att hjälpa oss bloggare med "annonsplats" till att lyfta fram frågan om partibildandet, liksom han var väl medveten om - och med på - att vi ville att föreningen skulle heta Fattiga Riddare Stockholm. Parallellt marknadsförde vi forumet i vart och vartannat blogginlägg, med ett tryck som ibland blev nästan omänskligt. Namnbytet påbörjades under april-maj, och gällde då såväl föreningen som föreningens hemsida och Ulrika Rings egen blogg (bloggen bytte namn och adress från 5 juni) där hon i egenskap av ordförande men också som skuldsatt lyfter fram de frågor hon finner lämpliga. Och i efterhand kan jag också se att visst gjordes det missar - framförallt ramlade ordet Stockholm bort i namnet på både föreningens hemsida och på Ulrikas blogg, men ingen sade något, och jag själv reagerade inte för på något sätt var det så självklart med att Insolvens Stockholm/Fattiga Riddare Stockholm fortfarande var en Stockholmsförening, även om den hade bytt namn. Så jadå, jag kan helt klart ha skrivit "föreningen Fattiga Riddare" i mer än en månads tid då jag syftat på lokalföreningen i Stockholm, även här på bloggen eller i något inlägg på Fattiga Riddares forum. Ingen har sagt åt mig att det var fel av mig. Varför har ingen enda människa sagt åt mig att jag gjort fel!?!

Och vi borde ha anat oråd när det här kom i mailboxen den 30 maj i år... detta är Tony/Admins reaktion på att lokalföreningen Fattiga Riddare Stockholm INTE vill ligga under den domän han äger, fattiga-riddare.seRe: Tekniska nyheter som berör insolvensstockholm.se‏
Från: info@bildekor.se
Skickat: den 30 maj 2010 21:51:54
Till: Ulrika Ring (ulrika.ring@insolvensstockholm.se)
Kopia: alla@insolvensstockholm.se


En liten fråga: Varför blanda in ännu ett domännamn som kommer att förvirra bland medlemmarna? www.fattiga-riddare.se är väletablerat och det mest naturliga hade väl varit att fortsätta tillsammans under detta? Som det nu blir så blir det rätt "konstigt".... /Tony

> Spectacularly splendid!

>> (Personnamn) skrev 2010-05-30 20:35:
>> Hej,
>>>> Avtalet med det gamla webbhotellet är uppsagt idag, och kontot kommer
>> att upphöra den 7/6 2010.
>>>> Fr o m den 7/6 kommer nya sajten http://fattigariddare.info att tas i
>> bruk.
>>>>>> Detta gäller även epostadresser. Efter den 7/6 kommer
>> insolvensstockholm.se-adressen existera ett år till, men jag uppmanar
>> är alla att börja använda @fattigariddare.info
>> efter det datumet.
>>>> Med andra ord så alla@insolvensstockholm.se
>> blir alla@fattigariddare.info
>> , osv. Alla som ingår i maillistor
>> kommer naturligtvis att flyttas över till de nya.
>>>>>> Som webbmail kommer vi att börja använda GMails mailtjänst (Google>> Apps), mer information och inloggningsuppgifter för dem som har
>> @insolvensstockholm.se-adresser kommer senare.
>>>>>> Hör av er om ni har frågor.>>>> Häls.>> /(personnamn).> --Ja, varför, jag menar, forumet och föreningen är ju två skilda organisationer, så varför ska vi in under en domän som TONY äger?

Jag borde ha fattat, men jag gjorde inte det. Man är bra dum ibland.

Och så blev det tyst, helt tyst, och så kom nästa konstiga grej. En artikel i UNT den 14 juni, där det står

"- Man kan överleva på så lite pengar, men man kan inte leva, säger Tony Westman, som driver föreningen Fattiga riddare."

Och det var Tony själv som lade ut artikeln på forumet, och vi var många som läste den och gratulerade honom, men han sa inget om stycket "driver föreningen Fattiga riddare" och jag kanske inte var ensam om att tänka att den där journalisten var nog lite yr i mössan, för det står väldigt ofta konstiga saker i tidningarna. Och Tony sa ingenting. Inte ett ljud.

Och så blir det högsommar och Almedalsvecka, och Ulrika Ring och föreningens kassör Per Ahlin åker till Almedalen för att försöka lyfta frågor som de jobbat med sedan tiden då de var en del av stora Insolvens, om barn i skuldsatta familjer, barnfattigdom, umgängesföräldrar och utmätning, PLUS att de ska marknadsföra både föreningen och forumet med material de tiggt ihop och bekostat själva, för föreningen har inga bidrag utan här är det byxfickan som gäller när något verkligen måste köpas. Och vi är jättestolta, jag är jättestolt, inte bara för att vi lyckats få iväg dem utan för att de kan och vet och vill, och vi bloggar för att stötta dem så gott vi kan på distans, och så går jag in på Fattiga Riddares forum, och där... ser jag döden. Och jag lägger ett mail till Tony direkt med kopia till föreningsmedlemmarna, för sånt här löser man internt, inom gruppen, och inte inför ungefär 2000 forumdeltagare.


Konflikt under uppsegling?‏
Från: (Mannans andra mail)
Skickat: den 6 juli 2010 00:00:18
Till: internt@fattigariddare.info; info@bildekor.se

http://fattiga-riddare.se/forum/index.php?topic=3670.msg33549#msg33549

"Det har under kvällen kommit till min kännedom att några här försöker att värva medlemmar till "Fattiga Riddares Förening" som till synes skulle tillhöra detta forum.

Detta forum drivs visserligen av mig personligen, men vi har även en förening som är under mycket stor uppbyggnad tillsammans med några stora och starka organisationer.
Tyvärr är det sommartid, och den etableringen tar tid då det påverkas av semestrar och olika budgetår för dessa organisatioer som kommer att vara partners och bidragsgivare för föreningen.
Avsikten är att denna förening kommer att verka för att vara ett riksförbund.
Vi har sagt att det får ta lite tid, då vi hellre vill att det ska bli bra och stort, än fel och att vi inte klarar av det.

Den förening som nu försöker att värva medlemmar under förespegling att vara föreningen Fattiga Riddare är alltså inte våran!!

Det har under en längre tid varit försök att få tag på medlemslistan från mig som jag inte lämnar ifrån mig.

Jag anade syftet med ett "samarbete" redan från början, nämligen att försöka komma åt alla medlemmarnas namn och mailadresser, samt den starka organisation som jag de facto byggt upp.
Många medlemmar här har under en tid hört av sig med rädsla av att jag ska lämna ut deras uppgifter, men som sagt, uppgifterna följer mig i graven. M a o så är alla uppgifter totalsäkra här hos mig.

Den enda som kommer åt registret är alltså jag!

Mer information om den "riktiga" föreningen kommer under augusti då vi kommer att flytta in i våra nya och fräscha lokaler samt har fått den anställda personal som är planerad.

Mvh

Tony
admin"

Jag är lite undrande över detta. Milt sagt.

För jag tror ju att det Admin syftar på är ett inlägg som gjordes för nån dag sen, minns inte av vem, men det var väl om att man kunde bli medlem i Fattiga Riddare Stockholm?

Om så är, är det dags att ta tag i problemet nu innan det blir öppen konflikt. I nuläget begriper jag inte varför du agerar som du gör, Tony, jag förväntar mig mer av dig. Alltså: Om du har nåt emot att det finns en förening Fattiga Riddare Stockholm, är det dags att ta ansvar för det. Omvänt: om det inte finns nån fnurra, klargör det då. Ska det pratas skit bakom ryggar, räkna inte med mig. Påståenden om "försök att få tag i medlemslistor" är ju ett sätt att baktala utan att behöva tala om vem det gäller, eller vad det gäller, bara kunna misstänkliggöra åt olika håll och så gör man inte som vuxen karl. Forumet ska inte behöva bli något "Insolvens2 - the repris..." med maktkamper mellan deltagare. Om vi däremot måste klargöra skillnaden mellan forumet och föreningen Fattiga Riddare Stockholm offentligt, gör det då istället för att dela ut svinhugg.//(Mannans förnamn)
Så: Tony anklagar föreningen Fattiga Riddare Stockholm för något slags kuppförsök, luddigt formulerat anklagar han föreningen för att ha försökt ta över forumet, han släpper information om att en ny förening är under bildande och han ... jag vet inte vad. Och detta när vi har två medlemmar utskickade nere i Almedalen. Utlösande faktor är att en av medlemmarna i lokalföreningen på forumet berättar att man KAN bli medlem, men utan att förtydliga att det handlar om just en lokalförening för Stockholm. "Detta är en kupp....!" Och vad handlar det hela i grunden om? Ja, dels det jag beskrivit, att vi missat "Stockholm" på hemsidan samt Ulrikas blogg - fel av oss i över en månads tid, men INGEN INGEN har sagt nåt - varför?!? Och vidare, samma fel finns på t-tröjor som Ulrika och Per har på sig, och på papper de har med sig för att marknadsföra förening och forum. Och Tonys drag är att bränna dem båda OCH lokalföreningen direkt, på bål, offentligt, och samtidigt skuldbelägga och anklaga vilt åt höger och vänster. Jag kände mig ganska utpekad själv, och har sedan dess valt att inte delta i forumet längre. Det mail jag sände Tony var inte tydligt nog, så jag skickade ett till någon dag senare, som ett svar då han krävde att jag skulle be honom om ursäkt för att jag blev arg. Direkt ur min ut-box:


RE: Konflikt under uppsegling?‏
Från: (Mannans andra mail)
Skickat: den 7 juli 2010 23:10:54
Till: info@bildekor.se
Kopia: internt@fattigariddare.info


Svar till Tony/Admin, med kopia internt, för att det inte ska råda någon som helst tvekan om vad jag nu säger:

- Oavsett om fel begåtts ifrån föreningen Fattiga Riddare Stockholms sida, så gjorde du ett val i att inte kontakta den/dem de berörde direkt, utan istället lägga ut ett inlägg på forumet som mer än något annat syftar till att förtala en förening som du själv haft möjlighet att tycka till om sedan slutet av februari i år.

- Du mer än insinuerar "kuppförsök" och "hot" emot forumet och dess deltagare i detta inlägg, på oerhört lösa grunder.

- Jag ogillar starkt att i egenskap av föreningsmedlem i Fattiga Riddare Stockholm bli pådyvlad något jag inte har skuld till, liksom jag ogillar ditt sätt att försöka ställa forumdeltagare emot varandra med luddiga anklagelser.

- Sannolikheten för att jag ska be dig om ursäkt är lika stor som att du ska inse att du också har ett ansvar för den uppkomna situationen, liksom du har ett ansvar för att lösa den på ett bra sätt.

- Jag vänder därför forumet Fattiga Riddare ryggen, för på nuvarande premisser ser jag ingen mening med min närvaro där.

//(Mannans förnamn)

"... och jag ser då fram emot en ursäkt.
>
> /Tony"
>Ni ser. Det är över. Eller såhär: min lilla bit av historien är över - jag har för all framtid brutit med Tony, och med Fattiga Riddares forum. För att jag som överskuldsatt missgynnas av hans påhopp på en förening som han själv har haft möjlighet att forma och påverka. För att jag som bloggare har marknadsfört hans forum, men idag känner att maktgalenskap tog över och mitt arbete inte varit något värt för en människa som vill ha ledarskapet och kontrollen över andra, och som medvetet går in och förstör så mycket han kan för andra när han inte får det. För att det ur Tonys perspektiv varit värt att skada andra människor allvarligt, vare sig det nu handlar om repressalier eller pengar. Pengar? Överskuldsatta har väl inga pengar? Nej, det är sant. Men någon trodde det.

Nu gör jag det. Läs den här mailkedjan baklänges, så förstår ni vad det hela egentligen handlar om.Fwd: Re: Fwd: Re: Hej Tony‏
Från: Ulrika Ring (ulrika@fattigariddare.info)
Skickat: den 10 juli 2010 19:59:53
Till: internt@fattigariddare.info... en fingervisning.

//Ulrika

-------- Ursprungligt meddelande -------- Ämne: Re: Fwd: Re: Hej Tony
Datum: Sat, 10 Jul 2010 19:46:09 +0200
Från: info@bildekor.se
Till: Ulrika RingJag förväntar mig att du eller Ulrika tar första steget till att komma
överens i arbetet för överskuldsatta.

Dock vill jag påpeka att inget samarbete med Fattiga Riddare, dvs oss,
längre är aktuellt.
Vi uppmanar Er därför att byta namn och förklara det på Er blogg, hemsida,
Facebook osv.

Hitta på ett eget namn och skapa ett gott rykte på egen hand istället för
att renommésnylta på vårt namn!
"Alla" vet ändå inom kort vad Ni gjort, och som Ni märker så tycker inte
folk att det är okej att göra så.

Som Egon Frid skrev i ett mail sent igår kväll:
"Ser fram emot att få ha fortsatt kontakt med både Insolvens och Fattiga
Riddare.
Ulrika Ring och Per Ahlin får väl starta eget istället för att "sno"
andras organisationer och framstå som de företräder dem."

Uppmuntrande mail från Kronofogdens huvudkontor samt till och med från ett
par inkassochefer har gjort att vi känner oss allt starkare och att det
faktiskt kommer något gott ur denna soppa, nämligen att vi här i Fattiga
Riddare visar att vi agerar seriöst, medans Ni själva drar ner Era namn i
smutsen ännu mer.

Byter Ni inte namn eller åtminstone går ut med en stor ursäkt på
framsidorna av blogg och hemsida så blir kommande vecka intressant!
Ni har fått många alternativ för lösningar på detta problem, men
uppenbarligen vill ni inte lösa det.
Era namn, och helst Ulrikas, som varit ett "aktat" namn hos
gäldenärskollektivet är nog inte mycket värt längre.
Dra inte ner det ännu mer, utan jag uppmanar Er att försöka komma överens
och ställa saker och ting till rätta igen så gott Ni kan. För Er egen
skull!

Mvh

Tony


> Du behöver inte bekymra dig över projektredovisningen till
> Konsumentverket, den har vi full kontroll över. Den har varit försenad
> men vi har anstånd till den 1/8. Det vore mycket bättre om du bekymrad
> dig över de grundskott du sätter mot arbetet för överskuldsatta genom
> ditt agerande. Vill du lugnt och sansat diskutera förutsättningarna för
> arbetet för överskuldsatta framåt så är jag på. Vill du bråka och gräla
> om det förflutna får du vända dig till någon annan.
>
> / Per
>
>
> info@bildekor.se skrev 2010-07-10 17:54:
>> Har jag missuppfatta nåt?
>>
>> Jag har fått övermailat från Konsumentverket och Kammarkollegiet
>> handlingarna.
>> Ljuger dom alltså?
>>
>> Jag beskyller ingen, jag frågade hur det går med återkravet som det
>> finns
>> beslut om redan.
>>
>> Är det så att argumenten och försvaret tryter och ni inte har något att
>> komma med så är det bättre att säga det istället för att svara som ni
>> gör.
>>
>>
>> /Tony
>>
>>
>>
>>> Om du vill fortsätta kommunicera med oss så får du helt enkelt börja
>>> med att anta en normal samtalston, och_sluta kasta ut beskyllningar och
>>> ösa
>>> skit över oss hela tiden_. Notera att vi hittills inte sagt ett ont ord
>>> om dig. Börja där, så kanske vi är intresserade av en dialog.
>>>
>>> / Per
>>>
>>>
>>>
>>> info@bildekor.se skrev 2010-07-10 15:29:
>>>
>>>> Hur går det med återkravet på 200.000kr?
>>>>
>>>> Varför har Ulrika haft så panik ibland att få veta hur många inlägg
>>>> eller
>>>> medlemmar som kommit in under en viss månad, t.o.m. från tider FÖRE
>>>> ett
>>>> så
>>>> kallat "samarbete"? Jo, det har hon själv sagt, för att rapportera in
>>>> redovisning för bidrag.
>>>> Varför ska MITT forums inläggs- eller medlemsstatistik användas för en
>>>> utomstående förening?
>>>> Låter som bedrägeriförsök?
>>>>
>>>> Vi går till botten mad allt detta och tackar Gud för att vi har ivriga
>>>> journalister som hakade på tåget efter vårt pressmeddelande.
>>>> Flera framstående politiker och till och med inkassochefer har hört av
>>>> sig
>>>> och tycker att det är bra att jag står på mig!
>>>>
>>>> Ni är helt enkelt rökta efter det här!
>>>>
>>>> /Tony
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>> Du har valt att ägna dig åt att med full kraft sprida förtal om
>>>>> Ulrika
>>>>> och mig på hemsida och forum. Detta spelar enbart
>>>>> gäldenärskollektivets
>>>>> motståndare i händerna. Den pajkastningen vill vi helt enkelt inte
>>>>> delta
>>>>> i. Om inte gäldenärskollektivet vill att vi ska arbeta för dem, så
>>>>> får
>>>>> vi helt enkelt låta bli. Maktbegär och penninghunger är dina
>>>>> hjärnspöken, dom får du slåss med själv.
>>>>>
>>>>> / Per
>>>>>
>>>>> info@bildekor.se skrev 2010-07-10 14:57:
>>>>>
>>>>>
>>>>>> Jag har en normal och trevlig samtalston, men samtidigt kan jag inte
>>>>>> blunda för fakta!
>>>>>> Dock har jag haft fullt upp sedan i måndags kväll då detta började.
>>>>>> Det
>>>>>> blev min semester det, inte konstigt att man blir irriterad!
>>>>>>
>>>>>> Vänligen förklara och svara på mina frågor.
>>>>>>
>>>>>> Mvh
>>>>>>
>>>>>> Tony
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>> Om du vill fortsätta kommunicera med oss så får du helt enkelt
>>>>>>> börja
>>>>>>> med
>>>>>>> att anta en normal samtalston, och sluta kasta ut beskyllningar och
>>>>>>> ösa
>>>>>>> skit över oss hela tiden. Notera att vi hittills inte sagt ett ont
>>>>>>> ord
>>>>>>> om dig. Börja där, så kanske vi är intresserade av en dialog.
>>>>>>>
>>>>>>> / Per
>>>>>>>
>>>>>>> info@bildekor.se skrev 2010-07-10 14:36:
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>> Varför går Ni inte ut med tillrättaläggande på bloggen och er
>>>>>>>> .info-sida?
>>>>>>>>
>>>>>>>> Varför ändrar ni inte namnet som utlovat?
>>>>>>>>
>>>>>>>> Varför tappar ni tal och skrivförmågan då det hettar till?
>>>>>>>> Om det inte finns några oegentligheter så måste det väl vara
>>>>>>>> bättre
>>>>>>>> att
>>>>>>>> försöka komma sams på något vis och ställa allt till rätta så gott
>>>>>>>> det
>>>>>>>> går?
>>>>>>>>
>>>>>>>> Jag misstänker att allt detta bl.a. har med återkrav på 200.000kr
>>>>>>>> från
>>>>>>>> Konsumentverket att göra och som ligger hos Kammarkollegiets
>>>>>>>> inkassoavdelning. Har jag fel?
>>>>>>>> Behövde ni ett "nytt" organisationsnummer och/eller massor av
>>>>>>>> medlemmar
>>>>>>>> för att redovisa och hoppas på nya fräscha bidrag?
>>>>>>>>
>>>>>>>> Glöm inte bort att jag kallas "privatdeckare" av vissa. Har drivit
>>>>>>>> säkerhetsföretag i början/mitten på 90-talet och har för vana att
>>>>>>>> plocka
>>>>>>>> fram fakta kring alla som jag "gör affärer" med. Driver ju sån
>>>>>>>> verksamhet
>>>>>>>> som hobby numera också.
>>>>>>>>
>>>>>>>> Fortsatt tystnad kommer jag att tolka som att mina teser
>>>>>>>> stämmer....
>>>>>>>> Inse då också att Ni kommer att betraktas som bortgjorda för lång
>>>>>>>> tid
>>>>>>>> fram
>>>>>>>> över! Den här gången gick ni på fel person!
>>>>>>>>
>>>>>>>> /Tony
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> Hej igen,
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> Jag konstaterar nu på morgonen att du dessvärre tycks välja att
>>>>>>>>> arbeta
>>>>>>>>> för att splittra gäldenärskollektivet hellre än att försöka komma
>>>>>>>>> överens. Det tycket jag är djupt beklagligt. Och det underlättar
>>>>>>>>> som
>>>>>>>>> sagt inte förhandlingen om ett köp.
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> Nu ska vi ut igen på gatorna i Visby och arbeta för att få till
>>>>>>>>> stånd
>>>>>>>>> förändringar och förbättringar för Sveriges överskuldsatta. Så vi
>>>>>>>>> har
>>>>>>>>> varken tid eller vill gräla internt. Vi grälar hellre med
>>>>>>>>> Kronofogden.
>>>>>>>>> Vi gör våra val, och du gör uppenbarligen dina.
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> Vi hörs i nästa vecka.
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> / Per Ahlin
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> Per Ahlin skrev 2010-07-08 22:42:
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> Hej,
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> Som jag skrev förut tänker jag inte gå i debatt om vad som
>>>>>>>>>> förevarit;
>>>>>>>>>> vi har uppenbarligen helt olika syn på saken.
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> Du är väl medveten om att Ulrika och jag nu är i Visby, och
>>>>>>>>>> arbetar
>>>>>>>>>> för fullt för Fattiga Riddare under mycket knappa och
>>>>>>>>>> privat
>>>>>>>>>> betalda
>>>>>>>>>> omständigheter. Så du får vara realistisk i dina krav. Vi
>>>>>>>>>> är
>>>>>>>>>> inte
>>>>>>>>>> tillbaka i Stockholm förrän på måndag, och kan först då på
>>>>>>>>>> allvar
>>>>>>>>>> ta
>>>>>>>>>> itu med att försöka slutföra en affär. Kan du inte ge dig
>>>>>>>>>> till
>>>>>>>>>> tåls
>>>>>>>>>> tills dess kan det alltså tyvärr inte bli någon affär. Jag
>>>>>>>>>> vill i
>>>>>>>>>> sammanhanget påminna dig om att du nu en längre tid skrivit
>>>>>>>>>> om
>>>>>>>>>> en
>>>>>>>>>> affär du haft på gång med några stora rikstäckande
>>>>>>>>>> organisationer,
>>>>>>>>>> och
>>>>>>>>>> att du tydligen inte ställt samma orimliga krav till dem.
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> Kom också ihåg att det inte finns någon absolut sanning.
>>>>>>>>>> Din
>>>>>>>>>> sanning
>>>>>>>>>> skiljer sig från min sanning. Vårt intresse över att betala
>>>>>>>>>> för
>>>>>>>>>> och
>>>>>>>>>> ta
>>>>>>>>>> över forum och medlemsregister minskar naturligtvis
>>>>>>>>>> åtskilligt,
>>>>>>>>>> om
>>>>>>>>>> det
>>>>>>>>>> på forum och till medlemmar dessförinnan har spridits
>>>>>>>>>> negativa
>>>>>>>>>> uppgifter om oss (misslyckad kupp etc.), som vi inte anser
>>>>>>>>>> vara
>>>>>>>>>> sanningen och som vi inte tänker gå i debatt om för
>>>>>>>>>> kollektivets
>>>>>>>>>> sammanhållnings skull.
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> Ett avtalsförslag vill jag likväl ha från dig, din jurist
>>>>>>>>>> din
>>>>>>>>>> eller
>>>>>>>>>> advokat, vad det nu är. Jag vill se att vi är på samma bog
>>>>>>>>>> för
>>>>>>>>>> att
>>>>>>>>>> kunna slutföra en affär.
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> mvh / Per Ahlin
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> info@bildekor.se skrev 2010-07-08 19:51:
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> Hej igen!
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> Vad har hänt med Ulrika? Har hon stuckit huvudet i sanden
>>>>>>>>>>> efter
>>>>>>>>>>> den
>>>>>>>>>>> misslyckade kuppen?
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> Jag tycker att det är anmärkningsvärt att inte hon kan
>>>>>>>>>>> tala
>>>>>>>>>>> för
>>>>>>>>>>> sig
>>>>>>>>>>> själv,
>>>>>>>>>>> det är ju faktiskt hon och jag som har diskuterat
>>>>>>>>>>> eventuella
>>>>>>>>>>> samarbeten
>>>>>>>>>>> osv hela tiden annars.
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> Jag har inte någon advokat, och har inte heller påstått
>>>>>>>>>>> det.
>>>>>>>>>>> Jag har däremot talat med en jurist som är mer insatt i
>>>>>>>>>>> sakfrågan
>>>>>>>>>>> kring
>>>>>>>>>>> ämnet än vad jag själv är. tex så är föreningskunskap inte
>>>>>>>>>>> min
>>>>>>>>>>> starka
>>>>>>>>>>> sida.
>>>>>>>>>>> Jag kan självklart ta fram ett avtal för köp av forumet
>>>>>>>>>>> etc
>>>>>>>>>>> om
>>>>>>>>>>> du
>>>>>>>>>>> vill
>>>>>>>>>>> det, men det förutsätter att pengarna finns för omgående
>>>>>>>>>>> likvid.
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> Jag vill som jag också sa, inte sälja forumet egentligen,
>>>>>>>>>>> utan
>>>>>>>>>>> det
>>>>>>>>>>> är
>>>>>>>>>>> ett
>>>>>>>>>>> alternativ när jag ändå blir fullständigt överkörd på
>>>>>>>>>>> detta
>>>>>>>>>>> vis.
>>>>>>>>>>> Dock är det så att efter att vi pratade igår har flera
>>>>>>>>>>> personer
>>>>>>>>>>> hört
>>>>>>>>>>> av
>>>>>>>>>>> sig, och det ser tyvärr ut som att jag hade rätt i mina
>>>>>>>>>>> aningar
>>>>>>>>>>> om
>>>>>>>>>>> vad som
>>>>>>>>>>> var på gång.
>>>>>>>>>>> Många medlemmar är just nu i uppror och kräver att få veta
>>>>>>>>>>> vad
>>>>>>>>>>> som
>>>>>>>>>>> hänt.
>>>>>>>>>>> Jag känner tyvärr ett ansvar inför medlemmarna att berätta
>>>>>>>>>>> sanningen,
>>>>>>>>>>> då
>>>>>>>>>>> sanningen är något jag alltid förespråkat!
>>>>>>>>>>> Ni har därför fått möjligheten, enligt Ulrikas önskan, att
>>>>>>>>>>> själva
>>>>>>>>>>> få
>>>>>>>>>>> ställa allt till rätta igen och samtidigt skriva på både
>>>>>>>>>>> forum
>>>>>>>>>>> och
>>>>>>>>>>> Er
>>>>>>>>>>> hemsida/blogg om Ert snedsteg. Något sådant har dock inte
>>>>>>>>>>> skett!
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> Vid en försäljning får förhandlingarna inte dra ut på
>>>>>>>>>>> tiden,
>>>>>>>>>>> utan
>>>>>>>>>>> bör
>>>>>>>>>>> vara
>>>>>>>>>>> klara innan denna veckas slut. Vad gäller en försäljning
>>>>>>>>>>> så
>>>>>>>>>>> är
>>>>>>>>>>> det
>>>>>>>>>>> en
>>>>>>>>>>> köpeskilling av minst 50.000kr som gäller, och för det så
>>>>>>>>>>> övergår
>>>>>>>>>>> forumet,
>>>>>>>>>>> databasen (bl.a. medlemsregister) domännamnet,
>>>>>>>>>>> webbhotellplats
>>>>>>>>>>> samt
>>>>>>>>>>> org.nr
>>>>>>>>>>> för föreningen Fattiga Riddare Gävle som är under
>>>>>>>>>>> namnändring
>>>>>>>>>>> just
>>>>>>>>>>> nu.
>>>>>>>>>>> Fullständig överföring av ägandet övergår därmed till
>>>>>>>>>>> köparen.
>>>>>>>>>>> Eventuell överlåtelseavgift för domän och/eller webbhotell
>>>>>>>>>>> betalas
>>>>>>>>>>> av
>>>>>>>>>>> köparen.
>>>>>>>>>>> I och med en försäljning så hoppar jag, och vi andra i
>>>>>>>>>>> Umeå
>>>>>>>>>>> av
>>>>>>>>>>> tåget
>>>>>>>>>>> fullständigt, och gör inga som helst anspråk på Fattiga
>>>>>>>>>>> Riddare
>>>>>>>>>>> över
>>>>>>>>>>> huvud
>>>>>>>>>>> taget.
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> Accepterar Ni detta, och kan tillse att likvid omgående
>>>>>>>>>>> betalas
>>>>>>>>>>> in
>>>>>>>>>>> på
>>>>>>>>>>> konto som kommer att uppges inför försäljningen så vill
>>>>>>>>>>> jag
>>>>>>>>>>> ha
>>>>>>>>>>> acceptansen
>>>>>>>>>>> snarast! Därefter tar jag beslut om en försäljning kommer
>>>>>>>>>>> att
>>>>>>>>>>> ske
>>>>>>>>>>> och
>>>>>>>>>>> i
>>>>>>>>>>> det fall att försäljning kommer att bli av så skriver jag
>>>>>>>>>>> ihop
>>>>>>>>>>> ett
>>>>>>>>>>> normalt
>>>>>>>>>>> köpeavtal.
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> På återhörande!
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> /Tony
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>> Hej Tony, Per här.
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>> Vi fick ju dina ultimatum redan igår, och som vi kom
>>>>>>>>>>>> överens
>>>>>>>>>>>> om
>>>>>>>>>>>> skulle
>>>>>>>>>>>> jag återkomma idag. Helt riktigt är det enda intressanta
>>>>>>>>>>>> alternativet
>>>>>>>>>>>> 2), och jag gav dig också skälet : att vi nu lägger ner
>>>>>>>>>>>> mängder
>>>>>>>>>>>> av
>>>>>>>>>>>> tid
>>>>>>>>>>>> och arbete på att stärka "varumärket" Fattiga Riddare -
>>>>>>>>>>>> till
>>>>>>>>>>>> bådas
>>>>>>>>>>>> vår
>>>>>>>>>>>> glädje - och att det arbetet då skulle vara bortkastat.
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>> Men vi kan alltså tänka oss att ta över forumet m.m. om
>>>>>>>>>>>> du
>>>>>>>>>>>> inte
>>>>>>>>>>>> vill
>>>>>>>>>>>> fortsätta. Du nämnde att du hade talat med din advokat.
>>>>>>>>>>>> Jag
>>>>>>>>>>>> vill
>>>>>>>>>>>> då
>>>>>>>>>>>> be
>>>>>>>>>>>> dig be din advokat att upprätta ett förslag till avtal
>>>>>>>>>>>> och
>>>>>>>>>>>> sända
>>>>>>>>>>>> till mig.
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>> Samtidigt måste jag uppmana dig att försöka hålla huvudet
>>>>>>>>>>>> kallt
>>>>>>>>>>>> under
>>>>>>>>>>>> förhandlingarna, och inte kasta fram fler beskyllningar.
>>>>>>>>>>>> Det
>>>>>>>>>>>> brukar
>>>>>>>>>>>> ju
>>>>>>>>>>>> inte vara så bra för förhandlingsklimatet, så att säga.
>>>>>>>>>>>> Jag
>>>>>>>>>>>> tänker
>>>>>>>>>>>> inte
>>>>>>>>>>>> gå i debatt om hur den här tråkiga situationen uppstått.
>>>>>>>>>>>> Vi
>>>>>>>>>>>> har
>>>>>>>>>>>> uppenbarligen lite olika syn på saken, men det tjänar det
>>>>>>>>>>>> inget
>>>>>>>>>>>> till
>>>>>>>>>>>> att
>>>>>>>>>>>> kivas om. Bättre att vi helt enkelt försöker komma
>>>>>>>>>>>> överens.
>>>>>>>>>>>> Bättre
>>>>>>>>>>>> för
>>>>>>>>>>>> oss båda, och bättre för gäldenärskollektivet.
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>> Med vänliga hälsningar
>>>>>>>>>>>> Per Ahlin
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>> info@bildekor.se skrev 2010-07-08 01:09:
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> Hej Ulrika!
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> Jag försökte som du vet att ringa dig, men fick under
>>>>>>>>>>>>> kvällen
>>>>>>>>>>>>> istället
>>>>>>>>>>>>> prata med Per.
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> Uppenbart är det något som inte står rätt till här!
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> Att dessutom (Mannans namn) sitter och är oförskämd gör inte saken
>>>>>>>>>>>>> bättre
>>>>>>>>>>>>> precis!
>>>>>>>>>>>>> Tycker att hennes uppförande är otäckt likt Cougarina!
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> Jag har gett några alternativ vid samtalet med Per som
>>>>>>>>>>>>> du
>>>>>>>>>>>>> vet.
>>>>>>>>>>>>> Dessa är:
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> 1) Ni OMGÅENDE upphör med namnet Fattiga Riddare och
>>>>>>>>>>>>> ändrar
>>>>>>>>>>>>> det
>>>>>>>>>>>>> till
>>>>>>>>>>>>> någon
>>>>>>>>>>>>> helt annat.
>>>>>>>>>>>>> En mildare variant hade varit att koppla info-domänen
>>>>>>>>>>>>> till
>>>>>>>>>>>>> se-domänen så
>>>>>>>>>>>>> att man hamnar på en och samma sida. Självklart med
>>>>>>>>>>>>> inloggningsuppgifter
>>>>>>>>>>>>> så att hemsidan kan uppdateras dagligen med artiklar,
>>>>>>>>>>>>> nyheter
>>>>>>>>>>>>> osv.
>>>>>>>>>>>>> Detta gav jag som förslag tidigare, men det var tydligen
>>>>>>>>>>>>> inte
>>>>>>>>>>>>> så
>>>>>>>>>>>>> intressant?
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> 2) Ni köper av mig forumet, medlemslistan, hemsidan,
>>>>>>>>>>>>> domänen
>>>>>>>>>>>>> osv.
>>>>>>>>>>>>> Dvs
>>>>>>>>>>>>> allt
>>>>>>>>>>>>> som jag har som har med Fattiga Riddare att göra.
>>>>>>>>>>>>> Organisationsnumret
>>>>>>>>>>>>> till
>>>>>>>>>>>>> föreningen med mera följer givetvis med som bonus.
>>>>>>>>>>>>> Prislappen är minimum 50.000kr då jag lagt ner ett
>>>>>>>>>>>>> enormt
>>>>>>>>>>>>> arbete,
>>>>>>>>>>>>> och en
>>>>>>>>>>>>> försäljning skulle endast ge en bråkdel i ersättning
>>>>>>>>>>>>> till
>>>>>>>>>>>>> det
>>>>>>>>>>>>> arbete jag
>>>>>>>>>>>>> lagt ner obetalt på allt detta under åren.
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> Per sa att det enda som var intressant är alternativ
>>>>>>>>>>>>> nummer
>>>>>>>>>>>>> två,
>>>>>>>>>>>>> vilket
>>>>>>>>>>>>> gör att misstankarna på vad som varit i görningen tyvärr
>>>>>>>>>>>>> stärks
>>>>>>>>>>>>> ännu
>>>>>>>>>>>>> mer.
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> Jag kommer att gå ut med försäljningenerbjudandet på
>>>>>>>>>>>>> forumet,
>>>>>>>>>>>>> samt
>>>>>>>>>>>>> även
>>>>>>>>>>>>> ge
>>>>>>>>>>>>> möjlighet till andra eventuella intressenter att ge bud.
>>>>>>>>>>>>> Typ
>>>>>>>>>>>>> Insolvens,
>>>>>>>>>>>>> inkasso eller någon driftig medlem
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> Som du förstår är jag både förbannad och besviken över
>>>>>>>>>>>>> detta,
>>>>>>>>>>>>> som
>>>>>>>>>>>>> dessutom
>>>>>>>>>>>>> blir värre och värre hur sjukt det än låter.
>>>>>>>>>>>>> Att dessutom den där (Mannans namn)/Corner sitter och är oförskämd
>>>>>>>>>>>>> på
>>>>>>>>>>>>> sidan
>>>>>>>>>>>>> om
>>>>>>>>>>>>> gör
>>>>>>>>>>>>> ju
>>>>>>>>>>>>> inte saken bättre precis.
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> En journalist ringde dessutom i morse och väckte mig och
>>>>>>>>>>>>> undrade
>>>>>>>>>>>>> vad som
>>>>>>>>>>>>> egentligen gällde, om Fattiga Riddare med forum var
>>>>>>>>>>>>> nerlagt
>>>>>>>>>>>>> eftersom Ni
>>>>>>>>>>>>> marknadsför er för fullt under ny domän osv. Då jag var
>>>>>>>>>>>>> nyvaken
>>>>>>>>>>>>> bad
>>>>>>>>>>>>> jag
>>>>>>>>>>>>> att få återkomma.
>>>>>>>>>>>>> En mailande journalist ställde i stort sett samma
>>>>>>>>>>>>> frågeställning.
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> Massor med mail, PM och telesamtal har gjort att min
>>>>>>>>>>>>> jävla
>>>>>>>>>>>>> semester
>>>>>>>>>>>>> är
>>>>>>>>>>>>> totalt åt helvete! Tredje dagen på semestern, och tredje
>>>>>>>>>>>>> dagen
>>>>>>>>>>>>> med
>>>>>>>>>>>>> det
>>>>>>>>>>>>> helvete Ni ställt till med!
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> Jag inser nu varför det blev en brytning med RF
>>>>>>>>>>>>> Insolvens.
>>>>>>>>>>>>> Historien
>>>>>>>>>>>>> upprepar sig.
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> Jag hoppas att Ni inser att "Fattiga Riddare-sagan" är
>>>>>>>>>>>>> över
>>>>>>>>>>>>> snart
>>>>>>>>>>>>> tack
>>>>>>>>>>>>> vare detta kuppförsök. Tack för det!! Flera års hårt
>>>>>>>>>>>>> arbete
>>>>>>>>>>>>> gratis
>>>>>>>>>>>>> åt
>>>>>>>>>>>>> helvete!
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> Hittar vi inte en lösning på detta tills ikväll
>>>>>>>>>>>>> (torsdag)
>>>>>>>>>>>>> så
>>>>>>>>>>>>> kommer
>>>>>>>>>>>>> jag
>>>>>>>>>>>>> att gå ut med fullständig information på forumet,
>>>>>>>>>>>>> samtidigt
>>>>>>>>>>>>> som
>>>>>>>>>>>>> jag
>>>>>>>>>>>>> stänger ner vidare verksamhet i forumet med omedelbar
>>>>>>>>>>>>> verkan
>>>>>>>>>>>>> samt
>>>>>>>>>>>>> överväga
>>>>>>>>>>>>> ett rättsligt efterspel!
>>>>>>>>>>>>> Jag brukar vara medgörlig och foga mig efter andra, men
>>>>>>>>>>>>> med
>>>>>>>>>>>>> den
>>>>>>>>>>>>> fräckhet
>>>>>>>>>>>>> som detta gjordes så kommer jag inte att vika mig en
>>>>>>>>>>>>> tum!
>>>>>>>>>>>>> Undrar vad alla medlemmar kommer att tycka?
>>>>>>>>>>>>> Kanske blir dom arg på mig, eller på.....?
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> Jag kommer även att kontakta alla mediakontakter med
>>>>>>>>>>>>> historien!
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> Det är därför viktigt att Du hör av dig OMGÅENDE under
>>>>>>>>>>>>> torsdagen!
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> /Tony
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>> jag har laddaren till min mobil på fastlandet och har
>>>>>>>>>>>>>> bara
>>>>>>>>>>>>>> en
>>>>>>>>>>>>>> billaddare
>>>>>>>>>>>>>> med mig vilket gör att min telefon är typ konstant
>>>>>>>>>>>>>> urladdad.
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>> Vi skulle höras idag, och du skulle ringa mig, och med
>>>>>>>>>>>>>> tanke
>>>>>>>>>>>>>> på
>>>>>>>>>>>>>> gårdagen
>>>>>>>>>>>>>> tror jag att det är viktigt att vi också hörs idag.
>>>>>>>>>>>>>> Alltså
>>>>>>>>>>>>>> för
>>>>>>>>>>>>>> att
>>>>>>>>>>>>>> se
>>>>>>>>>>>>>> hur vi kan lösa situationen på bästa sätt.
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>> När du ringer mig kan du slå mig en signal på Pers
>>>>>>>>>>>>>> mobil?
>>>>>>>>>>>>>> 070
>>>>>>>>>>>>>> 486
>>>>>>>>>>>>>> 75 08
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>> jag fick inte tag i (personnamn) igår (han som sköter hemsidan)
>>>>>>>>>>>>>> men
>>>>>>>>>>>>>> har
>>>>>>>>>>>>>> skickat
>>>>>>>>>>>>>> mail så han lär ändra så fort han ser det. Det brukar
>>>>>>>>>>>>>> vara
>>>>>>>>>>>>>> snabbt
>>>>>>>>>>>>>> gjort
>>>>>>>>>>>>>> för honom. Det kan vara så att han har åkt hem till
>>>>>>>>>>>>>> Turkiet
>>>>>>>>>>>>>> på
>>>>>>>>>>>>>> semester.
>>>>>>>>>>>>>> Men bloggen är ändrad till fattiga riddare sthlm och vi
>>>>>>>>>>>>>> går
>>>>>>>>>>>>>> ut
>>>>>>>>>>>>>> med
>>>>>>>>>>>>>> den
>>>>>>>>>>>>>> tilläggsinformationen i alla våra samtal.
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>> Ring mig när det passar idag?
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>> //Ulrika
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>> --
>>>>>>>>>>>>>> Ulrika Ring
>>>>>>>>>>>>>> tel 0702 98 59 41
>>>>>>>>>>>>>> www.fattigariddare.info
>>>>>>>>>>>>>> http://blogg.fattigariddare.info
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>> --
>>>>>>>>>>>> Ulrika Ring
>>>>>>>>>>>> tel 0702 98 59 41
>>>>>>>>>>>> www.fattigariddare.info
>>>>>>>>>>>> http://blogg.fattigariddare.info
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>> --
>>>>>>>>> Ulrika Ring
>>>>>>>>> tel 0702 98 59 41
>>>>>>>>> www.fattigariddare.info
>>>>>>>>> http://blogg.fattigariddare.info
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>> --
>>>>>>> Ulrika Ring
>>>>>>> tel 0702 98 59 41
>>>>>>> www.fattigariddare.info
>>>>>>> http://blogg.fattigariddare.info
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>> --
>>>>> Ulrika Ring
>>>>> tel 0702 98 59 41
>>>>> www.fattigariddare.info
>>>>> http://blogg.fattigariddare.info
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>>
>>> --
>>> Ulrika Ring
>>> tel 0702 98 59 41
>>> www.fattigariddare.info
>>> http://blogg.fattigariddare.info
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>
>>
>
> --
> Ulrika Ring
> tel 0702 98 59 41
> www.fattigariddare.info
> http://blogg.fattigariddare.info
>
>
>
>


--
Skylt & Dekor
V:a Esplanden 7B
903 25 Umeå


En "forumägare" som vill ha 50000 kronor, och som själv skriver att han är beredd att ta in ett inkassobolag som köpare när forumdeltagarna är överskuldsatta. Som vill ha pengarna direkt. Som i sammanhanget ovidkommande drar in redovisningen för ett gammalt projekt som f.d. Insolvens Stockholm fått finansierat av Konsumentverket och som ska redovisas i augusti i år, och som målmedvetet kontaktar potentiella samarbetspartners, personer, myndigheter och organisationer som kan tänkas vara välvilligt inställda till föreningen för att svartmåla den. Som, när han får klart för sig att han inte kommer att få några 50000, släpper ett pressmeddelande i syfte att skada föreningen och framförallt föreningens medlemmar och ledning så mycket det bara går.

Och som i slutändan bara har lyckats försämra möjligheten att driva frågan om våra barns rättigheter, framförallt när det gäller umgängesbarnens rättigheter.Om någon FORTFARANDE undrar varför föreningen Fattiga Riddare Stockholm övervägde att försöka köpa forumet,

är det inte mig det är fel på.
Och det här inlägget är kontroversiellt och jag lär få en väldig massa skit för det, men jag lägger ut det nu och så får ni läsa om ni vill. Alla mail jag har lagt ut här kan jag vidarebefordra till den som vill läsa, ifall det uppstår frågor om äktheten. Det enda jag har ändrat är att jag tagit bort mitt eget förnamn och satt in Mannan istället, även gällande min privata mailadress.

Så nu har ni fått den andra sidans version också. Håll till godo. Och låt bli att kommentera, för jag kommer radera eventuella kommentarer direkt jag ser dem. För att de enskildas åsikter inte kan göra något bättre längre. Bara sämre. Punkt.


EDIT 100728: sedan jag skrev detta inlägg har forumadministratören bland annat tagit bort den hat-tråd han startade riktad emot föreningen Fattiga Riddare Stockholm, samt en del annan liknande material ifrån forumet, i syfte att "snygga till" då kritiken emot honom blev för högljudd. Samma person har fått en egen mapp på mitt skrivbord, där jag lagrar diverse hotfulla mail som sänts till mig i syfte att få detta inlägg borttaget. Mailen, liksom kopior på diverse forummaterial, tänker jag behålla i bevisningssyfte om det skulle uppstå något ytterligare. Om någon vill ha en kopia, går det bra att eposta mig på adress angiven under "Om mig".