söndag 17 februari 2013

En dag till snart slut....

Long time, no see. Mår fortfarande inte tillräckligt bra för att orka blogga regelbundet, senaste tillskottet i Mannavärlden är ett magsår som gör livet surare än vanligt, och att gissla några myndigheter är liksom inte att tänka på. Men snart är det vår, eller kanske iallafall, och då kan jag ta med kaffemuggen ut och andas frisk luft alldeles gratis, så det reder sig nog. Kanske. Dagens betraktelse är enkel: det är inte penningbristen eller skulderna som är värst att hantera när man lever på fel sida av medianinkomststrecket. Det är känslan av maktlöshet, att inte kunna förändra sin situation ens på lång sikt, som sliter ner själen och yttrar sig i tusen och åter tusen kroppsliga symtom och sjukdomar. I mitt fall finns dock en oväntat rikedom i form av hög syrahalt i magsäcken. Så helt borta från den ekonomiska kartan är jag inte ;)

4 kommentarer:

 1. Hej, vill hemskt gärna komma i kontakt med dig snarast då jag ser du skrivit om fattiga riddare och dess forum! Är Tony alltjämt ansvarig och hur når jag honom i så fall?? Han hotar lägga ut hattråd på forumet ang även min person! Sänder hotfulla mail och sms.

  SvaraRadera
 2. Du kan maila mig på himlahav@comhem.se! Se ovan

  SvaraRadera
 3. Anonym: Tänker du polisanmäla admin för Fattiga Riddare för att han inte vill ha någon kontakt med dig?

  http://www.ladda-upp.se/bilder/ziymzbhgmnckd/

  SvaraRadera
 4. Hej vänner, jag är Ulrika Anders. Efter 6 år av att vara i relation till Anderson min man bröt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom och för skull av våra barn frågade jag honom allt, jag lovade, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en kärleksspellare som kunde hjälpa mig Lucnh Love-spell för att få honom tillbaka, men jag har kontaktat någon annan online spellcaster i det förflutna men ingen av dem kunde kunna att få tillbaka mannen, de alla efterfrågar pengar och gör ingenting för att hjälpa, jag förlorar hoppet på spellcasters eftersom jag trodde att det inte finns någon kraft i stavningen. Fram till min vän introducerade mig till Oduduwa, jag är den typ som aldrig trodde jag hade stavat igen, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade Oduduwa stavningskanalen och han sa att det inte var något problem att allt kommer att bli bra för tre dagar som min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar kastade han stavningen och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans glatt igen. Sedan dess lovade jag att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla kärleksspellkasten Oduduwa som hjälpt mig med mitt eget problem.
  Email: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com Du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall problem som, ...
  1) älska spel stavar
  2) Återvänd Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsroller
  5) bindande stavning,
  6) Återförtroende till ditt förhållande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Bevis en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Magic Spell to Command respekt och rädsla i din partner.
  Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en befintlig lösning
  kontakta Oduduwa via: Tel: +13019658857
  dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera